Geheel tevreden

Snelle levering, goed verpakt. Geheel naar wens.

Mis nog een paar

Daar ik nog het paar blauwe sokken mis waarvan ik da ht dat die nog nagestuurd zouden worden ,ben ik niet zo te reden als ik zou willen Het Zijn Kerstcadeautjes. Groet Rosalien

Prima bedrijf

Vlotte afhandeling, duidelijke site en uiteraard prima producten geleverd

gewoon goed

in het weekend besteld,maandag al geleverd. daar word je blij van ...

Prachtige sokken

Erg mooie sokken maar wel lang moeten wachten. Ik kocht ze voor een doel maar daar voor kwamen ze te laat. Ruim een week onderweg geweest

Heerlijke warme sokken . En snel binnen (de volgende dag)

Bequem und gut

Gute Qualität, bequem und schöne Farben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Keurig verpakt, op tijd geleverd, goede kwaliteit sokken. Kortom, waar voor je geld.

Prima klantenservice!

Per mail contact gehad en advies gevraagd voor niet afzakkende nette sokken. In totaal 3 nette sokken besteld zoals geadviseerd, helaas blijft alleen de duurste van merinowol goed op zn plek. Tevens sportsokken maat 30-42 besteld, prima prijs/kwaliteit verhouding maar met mijn maat 42 toch te groot. Hier kan de verkoper natuurlijk niets aan doen. Website deed het even niet waardoor ik bepaald product niet kon bestellen. Per mail aangegeven en ze hebben het meegestuurd in goed vertrouwen dat ik achteraf apart hiervoor zou betalen. Heel fijn contact, snelle reactie en behulpzaam. Zal niet laatste keer zijn dat ik hier wat bestel.

Zeer positief

Snel en doeltreffend

Prima …!!

Vlotte levering - goede producten ….!!

Alles geleverd en snel.

Snelle levering en de maat is perfect. De kleuren en uiteraard de prijs zijn mooi. Rede genoeg om nog eens te bestellen.

Goede en snelle levering

Goede en sneller levering en goede kwaliteit panty's

Fijne sokken..snel geleverd

Snel geleverd en fijne sokken

De sokken zijn snel geleverd, eerste keer dat ik sokken online bestel maar ze zitten goed en fijn, en vallen goed

Leuke webwinkel met goedkope leggings in felle gave kleuren . Ik had twee leggings en een paar beenwarmers besteld om cadeau te doen .Echter er waren wat problemen met het leveringsbedrijf . Daar kon de webwinkel echter niets aan doen het was niet hun schuld . Toch werd mij de kans geboden om de order opnieuw te verzenden .Dat bleek gelukkig niet nodig een dag later werd er alsnog geleverd .Ik was eerst knap boos toen de levering niet volgens plan verliep Ik ging nogal tekeer onterecht daarom sorry . Klantenservice is er prettig . Voooral Jack doet zijn uiterste best om klanten tevreden te stellen. Mocht u problemen hebben of niet te vreden zijn vraag naar Jack . Ik kan deze webshop van harte aan bevelen . Ruud Boon 10 -11-2021

Complimenten

Even een foutje, maar keurig netjes binnen 1 dag hersteld!

prima verlopen van bestelling tot levering

ik heb een positieve ervaring met sokken online. De kwaliteit voldoet aan mijn eisen en het proces van bestelling tot levering is vlot verlopen.

Een goed besrijf verstand vam.sokken heb je een vraag over sokken hij weet het precies en kan.je.ook.percues zeggen sit heb jij nódig

Precies naar mijn zin!

Er is veel keus in kleuren sokken, leggings en panty's, precies wat ik zocht. Ik houd van kleurtjes, dan zit je bij sokken-oline goed. Snelle levering, goed tevreden dus.

Goed product, zeer goede communicatie

Zie boven

Snel en goed

Snel en goed

Fijne warme wollen sokken, snel geleverd.

Ik was op zoek naar degelijke wollen sokken, soortgelijk als die mijn moeder vroeger voor mij breide. Zoektocht geslaagd bij Sokken-online.nl

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD