Goede sokken en snelle levering.

Geweldige service

Ben ontzettend blij met Sokken online ze denken mee, bij vragen gelijk antwoord, en wat zeer zeker niet onbelangrijk is de kwaliteit!

Goede service en prima sokken

Naar ingrijpen klantenservice kon ik succesvol bestellen. Na aanmaken account werkt deze site prima. Goede sokken via verzoek tot afhaalpunt, vlakbij in de buurt afgeleverd.

Leuke sokken, snel binnen

Leuk assortiment en snel thuis mogen ontvangen.

Prima, geen opmerkingen!!

Service en kwaliteit!

Goede ervaring met deze webshop. Goedkoop. Goede kwaliteit. Fijn contact met medewerkers.

Prima levering, uitstekende klantenservice

Lange kousen besteld maar helaas de verkeerde kleur aangevinkt. Na contact met de klantenservice werden de juiste kleur kousen meteen dezelfde dag opgestuurd terwijl ik de verkeerder nog moest retourneren, zodat ik ze toch nog op tijd had. Wat een service!

Mooie panty's en keurige levering.

Schöne Strümpfe

Eine tolle Auswahl an Farben. Qualität und Preisleistungsverhältnis stimmen. Guter Service.Unkompliziert und schnell. Kann man nur empfehlen.

Mooie producten en snelle levering

Zuverlässig und schnelle Lieferung

Die Lieferung war schnell da! Die Webseite ist übersichtlich und man findet alles sehr gut.

Ich habe das erste mal bestellt und begeistert.

Die Kommunikation von der Bestellung bis zur Lieferung hat super geklappt

Große Auswahl zu günstigen Preisen!

Qualität 1A und die Abwicklung sowie Lieferung gingen schnell. Einzig meine per Mail gesandte Nachfrage zur nicht erhaltenen Bestellbestätigung blieb unbeantwortet.

Snel geleverd. De maat van de kinderpanty en legging is ook goed.

Mooie kwaliteit van de panty's. 1 paste niet dus retour gestuurd zoals vermeld stond...ben benieuwd of het omruilen ook snel verloopt

Heerlijke sokkenwinkel

Wat een keuze! Ik ben superblij met mijn katoenen sokjes, lekker dun en leuke kleuren. Snelle levering, helemaal top!

Keurig ontvangen. Iets meer info vooraf omtrent leverijd zou mogen. Zou nogmaals bestellen als ik iets nodig heb.

Fijne sokken

Fijne sokken en ruime keuze. Goede vriendelijke service

Bamboo producten dragen zeer goed.

Het product met als draagcomfort Bamboo is zo als omschreven staat, maar draagt ook nog zeer comfortabel.

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snel geleverd

Kwaliteit

Altijd keurig en op tijd geleverd

Goed assortiment perfecte service en snelle levering.

Nadat ik per abuis de verkeerde maat besteld had stuurde ik een mail. Daarna kreeg ik meteen antwoord van Jack van de klantenservice. De order werd handmatig aangepast. Dit bewijst dat er bij jullie betrokken klant gerichte mensen werken.

23.00 uur besteld en de volgende dag al binnen. En geen rommel

Ruime keuze, snel geleverd en leggings passen perfect

Super tevreden

24 Molenstraat