Keurig, snel en goeie panties van vertrouwde kwaliteit

Zeer tevreden over de Marianne panties en maillots. Het nieuwe spaarsysteem vind ik ook leuk.

Te klein

De panty is heel mooi en precies zoals ik had gehoopt maar de maat is ongelooflijk klein. Heb maat 46 en bestelde de xxl plus size. Deze is alsnog te klein. Jammer dus

De bestelling van sokken werd snel en netjes verwerkt en bezorgd. Een kleine vertraging trad op door een onduidelijkheid in de adressering, maar werd snel en adequaat door de leverancier opgelost

Fijn bedrijf

Heel blij met mijn bestelling , snelle levering en prima kwaliteit!

Vlot geleverd

Prima sokken

Goedkoopste en beste panties die er zijn.

Geweldige pany's en snelle levering!

Werksokken gekocht,de kwaliteit kan ik nog niet beoordelen,maar zitten wel comfortabel.

Heel behulpzaam en goes product

Fijne naadloze sokken

Snel geleverd en fijne sokken, wel dunner dan de vorige serie die ik had.

snel en goed

prettig en een hoede kwaliteit

Prima en snelle levering

Geen op of aanmerkingen, gewoon goed. Goed verpakt en prima service!

Mooi product precies wat ik zocht

Ik heb de leggings nog niet gepast ,dus nog niks over te beoordelen

Mijn bestelling op Bamboekousen was voor het eerst, bestelde zoals gebruikelijk maat 43-46, maar om dat bamboe kousen kennelijk groter vallen kreeg ik maat 39-42 en deze passen uitstekend!

Zeer goede service

Snelle levering. Kleuren op de website komen overeen met de werkelijkheid en een hele goede service. Er zat in 1 maillot een gaatje van het plastic labeltje en er werd direct kosteloos een nieuwe opgestuurd.

Heel fijne hemdjes.

uitstekend

Oorspronkelijke bestelling was even niet leverbaar ( er zijn overal leveringsproblemen) Kreeg keurig. een mail en heb andere sokken gekregen van een betere kwaliteit zonder meerkosten zeer netjes dus

Panties waren de juiste maat en de kleuren waren ook goed!

Dikke 10

Mooie kwaliteit, kleur overeen met de foto, netjes verpakt en snelle levering!

Snelle levering.

Sokken zijn fijn.

Erg servicegericht en zeer klantvriendelijk. Ik had een bestelling geplaatst waar een klein probleem mee was. Dit heb ik gemeld. Direct werd er contact opgenomen en dezelfde dag werd het nog opgelost. Zo heb ik het eerder nog niet meegemaakt.

snelle nette levering.

snelle nette levering.

Heb gebeld en een hele vriendelijke meneer heeft mij uitleg gegeven in verband met retoureren.Hoop dat het pakje goed aankomt. Vr.Gr. Tineke Heerema Havenweg 4 Vlieland.

Gewoon goed, fijne sokken, fijne prijs :-)

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD