Topper

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle bezorging , groot assortiment!

Mijn ervaring is erg goed . Snel geleverd , netjes verpakt groot assortiment. Zeker voor herhaling vatbaar

Perfect!

Zeer snelle en correcte levering!

Heel goed!!

Mijn panty, s waren er heel snel. Dus echt n positieve ervaring met sokken online.

Snel in huis voor een mooie prijs

Goede kwaliteit

Ik heb een babypanty besteld voor mijn dochter. Werd dezelfde avond al verzonden. Snelle en goede service.!

Ruime keus in grote maat

Met schoenmaat 49 is sokken kopen knap lastig. Sokken in deze maat vind je nl net in normale winkels. Maar wel.bij Sokkenonline, en: nog voor n prima prijs ook! En vervolgens is de levering ook nog eens onwijs snel, ik had mn bestelling de volgende dag al.in huis. Helemaal top dus ik ben fan!

Schnell, gut, umweltfreundlich

Wohl als Ersatz für die bestellten Tigerkopf-Socken wurden tigerfarbene Streifensocken mit Glitzer geliefert. Auch sehr schön, aber mal schauen was mein EnkelSOHN dazu sagt. Die sonnengelbe Strumpfhose und alle weiteren, verschiedenen Sockenartikel sind erstklassig. Danke, auch für eine Verpackung mit Null Plastik.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer tevreden met product, snelle levering

Panty voldoet aan verwachtingen, mooie kleur. Goede pasvorm.

Snelle reactie op vragen.

Niets op aan te merken

Sokken zijn warm en fijn om te dragen.

Levering was correct.

Heel erg tevreden

Goede kwaliteit sokken

Goede kwaliteit sokken. Betalings- en leveringsefficientie wat minder door problemen met site software.

Geheel tevreden

Snelle levering, goed verpakt. Geheel naar wens.

Mis nog een paar

Daar ik nog het paar blauwe sokken mis waarvan ik da ht dat die nog nagestuurd zouden worden ,ben ik niet zo te reden als ik zou willen Het Zijn Kerstcadeautjes. Groet Rosalien

Prima bedrijf

Vlotte afhandeling, duidelijke site en uiteraard prima producten geleverd

gewoon goed

in het weekend besteld,maandag al geleverd. daar word je blij van ...

Prachtige sokken

Erg mooie sokken maar wel lang moeten wachten. Ik kocht ze voor een doel maar daar voor kwamen ze te laat. Ruim een week onderweg geweest

Heerlijke warme sokken . En snel binnen (de volgende dag)

Bequem und gut

Gute Qualität, bequem und schöne Farben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Keurig verpakt, op tijd geleverd, goede kwaliteit sokken. Kortom, waar voor je geld.

Prima klantenservice!

Per mail contact gehad en advies gevraagd voor niet afzakkende nette sokken. In totaal 3 nette sokken besteld zoals geadviseerd, helaas blijft alleen de duurste van merinowol goed op zn plek. Tevens sportsokken maat 30-42 besteld, prima prijs/kwaliteit verhouding maar met mijn maat 42 toch te groot. Hier kan de verkoper natuurlijk niets aan doen. Website deed het even niet waardoor ik bepaald product niet kon bestellen. Per mail aangegeven en ze hebben het meegestuurd in goed vertrouwen dat ik achteraf apart hiervoor zou betalen. Heel fijn contact, snelle reactie en behulpzaam. Zal niet laatste keer zijn dat ik hier wat bestel.

Zeer positief

Snel en doeltreffend

Prima …!!

Vlotte levering - goede producten ….!!

Alles geleverd en snel.

24 Molenstraat