Een product was niet leverbaar. Kreeg netjes een e-mail met de keuze voor een ander product of geld terug. Prima opgelost! Producten snel verstuurd.

wat je besteld dat krijg je, en zo hoort het!

Alles top

Hele fijne sokken, prima pasvorm!

Online sokken kopen is toch even afwachten wat de kwaliteit zal zijn, maar voor sokken-online niets dan lof! Prima kwaliteit en hele goede pasvorm. Daarnaast was er ook een snelle levering.

Aanbevelen , Ja natuurlijk , heel Europa en verder als het aan mij ligt .

Geweldig , weinig zo goed verzorgde side gezien en meegemaakt , indien nodig (niet echt bij mij ) persoonlijk contact , erg tevreden ermee, goeie stevige sokken , makkelijk te vinden en goedkoop, nogmaals mijn dank is groot, ik ga nooit meer elders, dank u en gaat u goed.

Hellemaal goed

De bestelling was precies optijd ook het product geweldig precies zoals beschreven

Snelle levering, fijne en goede sokken!

Zeer tevreden, goede webshop en kwaliteit sokken!

perfecte verpakking en bezorging. het zijn héle fijne sokken.

Zie boven

Maillots snel geleverd, mooie kleuren. Heb ze inderdaad op voorhand gewassen maar mijn dochter heeft ze nog niet aangehad. Vallen wel lang naar mijn idee. Verder prima

mooie produkten goed maatadvies door telefoon

gewoon goede prijs kwaliteitsverhouding en vele mooie kleuren panties

Super tevreden !

Vlotte bezorging van precies de sokken die ik al tijden zocht, maar nergens kon vinden. Top

Prachtig

Snelle levering en goede service

Correct en snel geleverd.

Snelle levering. Prima!

Besteld en snel geleverd en goede kwaliteit

Sokken besteld voor trombose benen. Mooie katoenen sokken van goede kwaliteit. Had ook nog hulp nodig, mail gestuurd. Daarop werd snel en goed gereageerd. Echt klantgericht.

Goede service en mooie kwalitatieve producten!

Snelle en goede service! Kwalitatief mooie en goede sokken! Ik ben zeer tevreden!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Snel geleverd.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

En traceerbaar!

Makkelijke besteld, verkeerde maat sokken gekregen, gebeld met het bedrijf en volgende dag al de goede maat sokken in huis.

Goed en snel

Snel geleverd en veel keuze

geen klachten

geen klachten

Alles goed en snel geleverd.

Erg te vrede.

Goeie ervaring opgedaan bij sokken online. Ook heel vriendelijke klantenservice.

Topsite

Snel geleverd.

Super en snel

Snel besteld, snel geleverd, goede sokken, super.

Prima dank

Snel bezorgd