Leuke website. Goede producten. Snel en zorgvuldige levering.

Netjes verpakt snel bezorgd goede producten

Zie hierboven

De website is duidelijk,snelle levering en goede kwaliteit.

Prima levering, Sokken en leggings naar wens

zeer tevreden

ik ben heel erg tevreden over mijn aankoop als zowel de levering en service. Ben zeker van plan om nog eens terug te komen.

Duidelijke webshop en snelle verzending.

Verschillende merken besteld, product nog niet gebruikt maar voor de webshop fijn. Alleen jammer dat er al best veel maten en kleuren van Yellow Moon waren uitverkocht. Maar gelukkig nog genoeg andere merken op voorraad.

Helemaal top

Bestelling gedaan en volgende dag geleverd.

Alles dik in orde.

Vlotte levering en goede kwaliteit van de sokken/producten.

Om mijn ervaring in 1 woord te omschrijven is moeilijk. De website is duidelijk de pasvorm perfect de levering SUPER snel. En de sokken zijn lekker warm. De sokken blijven mooi na het wassen. Mochten ze versleten zijn dan bestellen we ze zeker weer.

Fijne service en leuke prijzen

Maillots gekocht voor onze dochter, hier hadden ze gelukkig 92/98. Wat bij veel winkels of 86/92 is of 98/104. Goede kwaliteit en een snelle service.

Snelle levering en perfecte sokken

Goede service advies zelfs oo zondag mail beantwoord gekregen

Goede service Goed advies Heel snel antwoord op mijn vraag. Zelfs dat op een zondag Mooie kwaliteit over knee kousen

prachtige sokken snelle bezorging

Super mooie sokken. en heel snel binnen.

Vreselijk slecht

1 pakje sokken was perfect ook van maat, het andere pakket vreselijk overal de naad verkeerd.

Makkelijk te bestellen

In het verleden haalde ik de sokken op de weekmarkt maar de beste man staat niet meer op de markt. Online winkelen is wel het nieuwe winkelen maar dit is ook makkelijk.

Slecht

De eerste keer bestellen ging supper, bestelling daarna niet. Was ineens niet meer voorradig en na zelf handelen eindelijk de helft van me artikelen na 3 weken ontvangen. Ik ga er vanuit dat zo'n webshop wel sneller actie zou ondernemen.

Goed passende sokken, juiste kleur en blijven goed na het wassen!

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Mooie kwaliteit

Mooie legging en goede kwaliteit. Lekker lang van pijp dus past ook prima met maatje kleiner bij smal kindje

Prima maillots en op tijd bezorgd

...

Super!!

Weer een lading sokken besteld. Bevalt goed. Mooie kleuren!

Snelle service Prima kwaliteit

Top, klantvriendelijk

Artikel voldeed niet aan verwachting; dit wordt meteen serieus opgepakt en rechtgezet. Kunnen veel bedrijven van leren.

Positief

Snel, netjes en het product is goed zoals beschreven.

Zeer snelle en correcte levering.

Kwaliteitsvol product gekocht. Boru bamboosokken.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD