Snelle levering, mooi product!

Zoals anderen het ook al omschreven. Sokken vallen idd erg groot uit. Heb zelf maat 41. Dus maat 35/38 gekocht. Maar ook die vallen nog best ruim. Maar fijne sokjes.

Prima sokjes

Deze sokjes zitten qua pasvorm prima. Blijven ook goed in de wasmachine. Bezorging ging vrij snel zonder problemen

Mijn legging was stuk toen hij aan kwam. Zonder problemen kreeg ik een nieuwe op gestuurd. En vriendelijk geholpen

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke omschrijving van de artikelen.

Super bedrijf

Goede service en een zeer snelle levering!

goede kwaliteit direct geleverd

goede kwaliteit direct geleverd

Absolute top service !!!

Bovenstaande zin behoeft eigenlijk geen toevoeging. Alle romen van contact waren uitstekend! Veel dank,

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goeie volgservice van pakket. En prima kwaliteit sokken.

Het was perfact

Voor eerstekeer was heelgoed

Zeer goede pasvorm

Mooie sokken!

Goede kwaliteit. Heb maat 35. Maat 35-38 is voor mij nog te groot. Ga kleiner bestellen.

Fijne producten, goede prijs

Snelle levering, goede producten.

Heel goede sokken

Mijn kinderen vinden dit de beste sokken ooit. Ze zijn er zeer tevreden van.

Ik ben zeer tevreden

Goede site, snelle levering en topproduct ontvangen

Goede site, snelle levering en topproduct ontvangen. Ik ben heel tevreden.

Snelle goede levering

Nog nooit besteld maar eens de eerste keer snelle levering goed produkt

Snelle bezorging

Bestellen was makkelijk, bezorging snel. Helaas waren de bestelde leggings tig maten te klein dus nu niet passend.

Fijne sokken

Zeer tevreden over..

Snelle verzending

Online naar teensokjes opzoek en kwam bij sokkenonline uit. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Super sokken

Snelle levering. De bamboe sokken zitten heerlijk zacht en koel. Maat uitstekend !! Blijven na het wassen ook mooi

Goede kwaliteit, snelle levering

Goed. Voor herhaling vatbaar.

Snel en goed

Onlangs bestelde ik een do kerblauwe legging. Het bevalt zo goed dat ik een tweede heb besteld. Ook deze werd de volgende dag geleverd.

Goede ervaringen

Er was een verkeerd product geleverd maar het is meteen opgelost de volgende dag had ik het al in huis

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD