Heerlijke bamboe sneaker sokken!

Heerlijke bamboe sneaker sokken!

Vanaf bestelling t/m aflevering perfect.

zie boven

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Prima geregeld.

In het weekend proberen te bestellen, kwam niet door betaalsysteem. Maandag gemaild dat er iets niet klopte en gelijk geregeld en ik kon mijn bestelling wel afronden. En je zal het zien, bestelling in het systeem blijven hangen, maar ook weer prima opgelost en de sokken draag ik al! Problemen zijn er om opgelost te worden en als dat dan ook snel en accuraat gebeurd is het prima.

Snelle bezorging, goede producten.

Echt fijne sokken zitten ook prettig

Ik heb snel last van koude voeten,na het dragen van marinowollen sokken geen last meer van koude voeten Top

uitstekend

Heel fijn en goed geregeld

Ideaal

Veel keus en goede prijs Met 4 dames in huis ideaal om een voorraadje aan te leggen

Snelle levering producten zijn goed

Besteld en dezelfde week geleverd.

Rappe levering en sokjes van hele goede kwaliteit zeer aangenaam om dragen.

Snelle verzending. Sokken zijn goed. De head zijn lekker dik. Zitten goed in mijn kisten. De hardloop sokken zijn ook goed. 1 past uit februari was kapot gegaan onverwacht. Hoop ze nu langer te gebruiken. Zijn echter wel aan de prijs

Snelle en correcte levering.

Prijzen zijn acceptabel. Goed afgehandeld.

Kleuren vallen wel wat tegen. Moeilijk te zien via online

Snel geleverd. Mooie pantys

Pakket werd snel geleverd

Geweldige sokken!

Wat een fijne anti slip sokken zijn dit. Een mooie dikte, sluiten goed aan de voeten (lees niet te breed). Geweldig dat ze grotere maten hebben (lees kleuters en groter) en fantastisch dat er zoveel kleuren zijn! Wij gaan er nog een paar bij bestellen!

Zeer goede website

Alle producten staan goed beschreven en de foto's zijn duidelijk weergegeven. De bestelde sokken passen perfect.

Super site

Snelle verzending, nette prijzen

Zeer tevreden!

Vlotte bestelling en levering.

Snelle levering, goed product

Heerlijke snelle levering

Goede zaken gedaag goed af gehandeld en op tijd binnen dus

Goede website Snelle levering

24 Molenstraat