Prima kwaliteit

All in One

Het is een goeie maillot en niet duur. In het algemeen Top.

Snel, goed en goedkoop

Snelle levering goede prijs.

Goede prijs kwaliteit, en snelle levering.

Fantastische service

Ik ben aangenaam verrast. Omdat ik nogal klein van stuk ben waren de leggings te lang voor mij. En de ene was te ruim en de ander was te strak. Om nou uit te vinden welke maat het beste bij mij past krijg twee verschillende maten en soorten toegestuurd zodat we kunnen uitvinden welke het beste past. Daarbij kreeg ik een terugstuur ticket om het eerder gekochte gratis terug te sturen. Hele vriendelijke meneer en een TOP service, Raad ik iedereen aan!

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, en snelle levering!

Goede sokken.

Super goede sokken.En makkelijk thuis bezorgd.

Loved it

Very nice

Sokken zitten fijn en van 100% katoen

Sokken zitten fijn en van 100% katoen

Snel geleverd, prima produkt

Super service

Super snelle service en zeer goede kwaliteit van sokken

Site werkt prima.

Alles was naar wens. Bar bloid mee.;)

Snelle levering.

Goede ervaring mee.

Meerdere keren besteld, prima

Meteen stuk.

Ik had een bamboe hemd gekocht en de 2e keer bij het aandoen was hij al helemaal stuk.

Overzichtelijk aanbod en prima prijs

Makkelijk te vinden op internet. Heldere website en ook nog eens goede prijzen. Snelle betrouwbare levering en naar nu blijkt prima kwaliteit

Super fijne panty,s.

Ook super goed,want ik heb hele lange benen. Perfect.

Kwaliteit

Mooie kwaliteit. Blijven ook na het wassen mooi

Snelle bezorging

Snelle levering. Mooie sokken.

Er was een foutje met de bezorging maar dat was binnen een dag opgelost. Snelle, vriendelijke en adequate service!!!

Een bedrijf met snelle levering en goede service.

De maillots en kniekousen zijn van goede merken. De bestelling wordt snel bezorgd en als er iets niet goed is of te klein dan kan dit met een telefoontje snel weer opgelost worden. Ze doen echt nergens moeilijk over.

perfect!

Ruim assortiment

Er is veel keuze en de artikelen zijn van goede kwaliteit. Vlotte bezorging.

Fantastische webwinkel

Onlangs teensokjes besteld, en zeer tevreden ermee!! zeer goede kwaliteit en een supersnelle levering!

Verkeerde kleur gekregen

Ik heb de kleur paars besteld. Ik heb toen een paar sokken binnengekregen die een stuk donkerder paars waren en niet dezelfde kleur als op de foto, bovendien zat er een soort grijs patroon doorheen. Ik heb toen naar de noppen gekeken onder de sokken en die waren ook een andere kleur (bruin) dan op de site. Het was een cadeau en uiteindelijk waren ze ook goed en vielen in de smaak. Ik snap de verwarring en terugsturen vond ik te duur / niet mogelijk, maar het is toch een jammere gang van zaken.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD