Snelle correcte levering

De bestelling en levering gingen vlot.

Prima website, stipt en correcte levering

Snel en goed

Snelle levering van goed produkt

de sokken zijn perfect

De kwaliteit is prima ,alleen de levering ging niet zo goed . De chauffeur deponeerde direct een briefje in de bus en bij de handelaar vonden ze mijn pakje maar na een half uur zoeken .

Fijne webshop !

Fijne webshop , goede prijs en snelle levering

Uitstekende kwaliteit

Super fijne panty's

super !!!

Snelle levering, goed verpakt en mooie goede kwaliteit damessokken

Super behulpzaam

Had het verkeerde besteld. En na een telefoontje is alles super geregeld . Ook kreeg ik netjes een retour sticker om het andere pakket terug te sturen.

snel en korect.

Alles perfect en vlug geleverd.

ok

goede kwaliteit en snelle levering

Slecht

Ik heb de 2 paar bestelde sokken ontvangen, maar de sokken waren te klein. Ik kon 1 paar sokken niet meer retour zenden omdat mijn moeder ze in het verpleeghuis heeft aangepast en dus uit de verpakking waren. Het andere paar heb ik dezelfde week retour gestuurd met het formulier en daarop aangegeven dat ik het wilde ruilen voor een ander paar maar dan een maat groter. Ik hoorde bijna een maand niets en ben toen gaan mailen. Blijken de sokken niet aangekomen te zijn...Ik had geen gebruik gemaakt van Trac&Trace omdat de retourkosten voor eigen rekening waren en dat dan niet in verhouding stond met de waarde van de sokken. Nu is het helaas...pindakaas... Dit is dan de laatste keer dat ik sokken online bestel via sokken-online….€12.95 + verzendkosten retouren kwijt!

Snel en prima levering!

Snel en prima levering!

Hele snelle bezorging!

De sokken werden de volgende dag al bezorgd.

Superfijn!

Fijn bedrijf!

Goede prijs-kwaliteit, zeer snel geleverd. Top!

Snelle levering!!

Wat een snelle levering en goede kwaliteit.

Zeker kopen waard!

Prachtige sokken

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Alles tip top

Sokken precies wat de bedoeling was. Prima op tijd geleverd

super

De sokken zijn super en de bezorging ging ook zeer snel. Dank je wel weer.

snel geleverd

prima badstof sneakersokken!

Mooi passende strakke sokken

Sokken zijn zeer goed, en heel blij dat ze in eem grote maat te krijgen zijn voor mijn man. Goeie kwaliteit, zijn perfecte werk sokken.

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering, veel keus, goede kwaliteit. Absoluut voor herhaling vatbaar!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD