Geweldige shop met perfecte service

Voor het eerst hier wat gekocht, door een afwerkingsfoutje product niet helemaal correct. Netjes per mail met foto gemeld en zonder pardon en met excuus een nieuw paar gekregen. voor mij een aanrader om hier wat te kopen.

Gewoon mooie sokken

Keurig verpakt en goed afgeleverd

Mooie kleur en pasvorm

Prima maillots, goede pasvorm en leuke kleuren. Wij zijn dik tevreden.

Bestelling adequaat geleverd Goede kwaliteit sokken

Snell correcte levering

Zie boven

Top en snelle levering

Levering prima , en prijs kwaliteit goed

Levering correct , prijs kwaliteit goed

1e keer besteld. Dacht dat het lang duurde, maar omdsat ik geen vergelijk had met eerdere ervaringen. Sokken goed binnengekomen. 2 paar heeft korte 'boord' wat ik niet uit de foto had kunnen halen. Dus viel iets tegen. Niet voor in mijn kisten geschikt helaas. Maar prima in mijn sportschoenen

Super correct

Vanwege de lockdown was ik dringend op zoek naar mijn favoriete panty. Heb de site gevonden en met de 2 dagen had ik ze in huis. Nooit meer anders panty’s shoppen dan op deze manier!

volgens afspraak,goede producten

volgens afspraak,goede producten, weer spaarpunten erbij

alles ging netjes kom zeker terug

Erg blij

Had geen hoge verwachtingen voor een maillot van €4,50 per stuk. Alleen bij levering erg blij! Prachtige kleuren en stevige stof. Voor mij een blijver!

Prima snelle service

Snelle goede sevice, en fijne warme sokken

Heb al vaak bij sokken online besteld. Zelfs mijn fout werd snel en netjes opgelost.

Keurig verzorgd

Verzorging en levering volgens afspraak. Kwaliteit is zoals we gewend zijn. Uitstekend

Véél te klein

Véél te krap. Ik heb de leggings niet uitgeprobeerd. Alleen in de hand merkte ik dat het veel te klein was.

tevreden

voor het eerst bij jullie besteld, makkelijke site, snelle levering

Prima producten, goede levering

Nadat ik een verkeerd artikel kreeg werd het direct opgelost en had ik de andere dag het goede.

Alles is goed opgelost

Nadat ik verkeerde panty, s had besteld is alles goed opgelost.

Zocht werksokken en dit stond bovenaan

Snelle levering, goed product..

Eerste sok heeft na twee maal dragen al een naad los

Verder alles naar wens

De service was prima. De verzending ook snel. Echter, hier kan her bedrijf niets aan doen, heeft DHL het pakket, zonder überhaupt aan te bellen, in de stromende regen voor de deur gezet. Wij hebben een Ring deurbel en er is 10000% zeker niet aangebeld. Ook niet bij de buren. Resulteerde in drijfnatte sokken welke eerst gewassen moesten worden voor we ze konden gebruiken. Ikzelf zou dus niet voor DHL kiezen als postbedrijf.

Uitstekende service en kwaliteit

Zeker een aanrader, en ik ga zeker vaker bij jullie bestellen. Duidelijke site, vlotte levering.

1 van de kniekousen zakt telkens af

Echt goede kwaliteit en op tijd geleverd

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD