Prima site, snelle levering

Niets op aan te merken. Leveren snel, ruime keuze. En ze hebben een spaarprogramma waar je al snel voor korting spaart.

Goeie kwaliteit en zit fijn en past perfect

Geen opmerking

Helemaal fantastisch, uitstekende service

De maillots zijn snel geleverd en toen ik met de betalingen een fout had gemaakt, hebben ze me gebeld en direct geholpen. Super!

Prima kwaliteit

De (bamboe) sokken voelen heerlijk aan. De zending was snel maar tegenwoordig gaat alles sneller.

Gewoon goed

prima website en snelle levering

Prima wenste en snelle levering. Helaas iets kapot in de levering. Gemaild en antwoord gehad dat ik een foto moest Sture. Dat gedaan en daarna bleef het stil........

fijne qualiteit

goede qualiteit

Prima wollen sokken

Prima wollen sokken

Alles wat ik heb besteld kwam binnen ook binnen snelle tijd de kleuren kwamen overeen met wat ik op internet heb gezien.

Helemaal top

Prachtige kwaliteit en snelle levering.

Goede sokken.

Het duurde even voordat de sokken binnen waren. Na gebeld te hebben kwamen ze diezelfde week binnen. Zijn heel fijne sokken.

Goede kwaliteit slof sokken en snelle levering

Perfect, warm en goede kwaliteit

Uitstekend, werd zelfs gebeld over een product wat uitverkocht was en bij de bestelling kon een ander product toegevoegd worden.

Prima sokken

De kwaliteit van de geleverde sokken is geheel naar wens, evenals de snelle levertijd.

Mooie producten

Mooie producten,snelle verzending

Snelle levering en gewoon goed

Goede service, snelle levering.

Fantastisch! Heel vriendelijk en behulpzaam!

Super service, vriendelijk te woord gestaan! Probleem heel goed en snel opgelost! Echt aan te raden!

Mooie sokken en voldoen aan alle eisen

Grote keuze en een snelle levering

Product goed

Sokken besteld die volgens de site wel op voorraad waren. Echter bleken deze niet op voorraad te zijn wat via een mail gemeld werd. Toen ik 2 weken later een mail gestuurd heb met daarin de vraag of er al iets bekend is over de levertijd heb ik daar totaal geen reactie meer op gekregen. Uiteindelijk 3.5 weken verder lagen er ineens sokken thuis. Dus de klantenservice is alles behalve behulpzaam. Maar ben wel zeer tevreden met mijn merino wollen sokken

Goede sokken

Er zijn prima sokken geleverd.

Super fijne malliots, Snelle levering Goeie kwaliteit Eindelijk malliots zonder naden bij de voeten

Heerlijke sokken lekker warm

24 Molenstraat