Prima kwaliteit, communicatie voor verbetering vatbaar
Ik ben erg tevreden met mijn producten. Heb daarnaast heel veel begrip voor de extreme drukte van dit moment. Wel lijkt het me, dat er gecommuniceerd dient te worden. Al met al heb ik een kleine 2 weken op mijn bestelling moeten wachten (verzenddienst heeft binnen 1 dag geleverd) en dat vind ik ook nog niet eens zo erg. Waar ik van gebaald heb, is dat er 1 kleur niet op voorraad bleek (maar wel op de website als beschikbaar) en ik dit na 4 dagen hoorde, ik vervolgens een alternatief bestelde en er na er zelf achteraan te zijn gegaan achter kwam, dat ook deze niet op voorraad was (maar wel op de website beschikbaar), ik vervolgens een 3e alternatief doorgaf en vervolgens na een dag of 4 zelf moest vragen of die kleur er wel was en of mijn order eindelijk verstuurd zou worden. De dame aan de telefoon was even geërgerd dat ik haar (het bedrijf) aansprak op een iets minder goed functionerende communicatie (er waren er wel meer die mailden was het excuus), maar uiteindelijk heeft ze mijn alternatieve kleur zelf nog even uit het schap gehaald en de order diezelfde dag verstuurd. Zoals gezegd, producten zijn top en ik zou sokken-online daarom ook aanbevelen