Goedemorgen kwaliteit

Goedemorgen service en een heel goede kwaliteit.grotere maat zit ook lekker hoog.

Heerlijk, warme wollen sokken !

Sokken werden snel geleverd. Prijs erg gunstig en heerlijk war.

Ik heb neuropathie in mijn voeten, die zijn daardoor ook altijd koud. Nu kan ik door de neuropathie geen gewone sokken meer dragen. De merinowollensokken zijn echt een uitkomst.

Heerlijk warme sokken zonder kriebel

De sokken voelen heerlijk arm zonder enige kriebel en dat is wel Unique

Mooie panty's voor een prima prijs!

Artikelen makkelijk op de website te vinden, bestellen gaat makkelijk en snel in huis. Artikelen waren naar wens.

Gewoon prima

Voor herhaling vatbaar

Volgende keer bestel ik weer bij u.

Snelle levering, mooie kwaliteit producten , veel keuze, duidelijke info

Heel fijn

Mijn opa heeft er erg veel profijt van zijn sokken

Goed en netjes ontvangen

gewoon goed, geen poespas

gewoon goed

Fijne warme sokken

Zoonlief en ik lekkere warme sokken. Maat is goed. Snelle levering.

Grijze sokken besteld maar zwarte ontvangen

Prima sokken maar verkeerde kleur ontvangen. Ik was niet van plan om een (negatieve) review te maken, maar als je gewoon mails blijft krijgen met de vraag om een review, wel hier is ie dan.en het was me de ellende niet waard om alles weer in te pakken te retourneren, afwachten of je daarna wel de juiste krijgt etc... Dus ik doe het wel met zwart ipv grijs, maar fijn is anders.

Tijdige levering

Prima kwaliteit.

Fijn contact bij vragen en snelle actie

Hele mooie kwaliteit sokken en mooie prijs. Ook de levering en contact bij vragen is super klant gericht. Ik raad dit bedrijf aan voor mooie prijs kwaliteit verhouding!

Prima geregeld!

verzending duurde even maar dat is logisch in Corona tijd. mijn vraag daarover via de info werd direct beantwoord. super tevreden.

Goed, erg tevreden

Ik bestel hier regelmatig maillots voor mijn dochter. Zij vindt ze super fijn!

Duidelijke site en communicatie

Netjes verpakt en naar afspraak geleverd. Heerlijke warme sokken.

Prima goede kwaliteitb

Zeer goed en klantvriendelijk geholpen.

Nadat mijn bestelling spoorloos bleek te zijn werd direct actie ondernomen door vriendelijke werknemer en had mijn bestelling alsnog binnen twee dagen binnen.

Fijne sokken, heerlijk warm

Snel geleverd, goed verpakt, prima kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle verzending

Snelle verzending en goed ingepakt, netjes een briefje erbij dat 1 paar slobsokken later geleverd werd. Kwaliteit van de Ewers slobsokken zijn altijd goed dus fijn dat jullie ze betaalbaar verkopen

Snelle service, voor ieder wat wils. Eerste keer dat ik bestelde, maar zal zeker niet de laatste keer zijn!

Hele mooie kinder maillot!!

Mooie stevige kindermaillots, zitten prima bij onze 3meiden. En veel keuze in kleuren. En niet onbelangrijk snel geleverd!!

Aantrekkelijke prijzen, snelle levering

Website niet altijd even overzichtelijk mbt filter opties. Echter wel veel keus, voordelig en snelle levering.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD