Prachtige sokken en snel bezorgd!

Lekkere warme sokken.

Snelle levering, goede kwaliteit, lekker warme sokken, maat is prima.

Prima, keurige service en prima kwaliteit geleverd

Niks op aan te merken. Eén kleur was niet op voorraad, werd keurig gebeld. Ik ben zeer tevreden. Kwaliteit prima, mijn kleinzoons trokken steeds hun sokken uit, nu krijgen ze dat niet meer voor elkaar en hebben ze heerlijk warme voetjes

Super snel, en goed product

Snel geleverd en goed product.

Blij mee

Super blij mee.goede service

Fijne site met de goede sokken!

Mijn dochter wil niet alle sokken aan. Het moet naadloos of niet voelbaar anders wordt ze gek. De yellow Moon sokken zijn een uitkomst en op sokken online voor een goede prijs!

Vlotte levering, sokken naar verwachting

Vlot beleverd Sokken naar verwachting

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit

Fijne sokken.

Prima producten

Kwalitatief goeie kniekousen en ook nog eens leuk en origineel. Prima service!

Tevreden klant

De service is uitstekend. Had wel vooral info nodig over maat. Levering duurde wat langer, mogelijk ook door problemen bij Post NL

Fijn product en snelle levering.

Ik heb fijne pantoffel sokken die lekker warm zijn.

Goede keus

Prima behandeld

Snelle levering mooi product prijs Top

ben zeer tevreden over het product prima sokken met anti slip

Snelle en correcte levering.

Degelijk en antislip is prima.

Al elke dag een paar gedragen . Lekker warm

snelle levering alleen was ik niet thuis en is het pakketje voor mijn deur gelegd, wat de kans op diefstal verhoogd.

Fijne warme sokken!! Hier waren we al lang naar op zoek!! Goede prijs,en snel in huis!

Goede kwaliteit huissokken

Slecht geleverd. Wel op tijd afgezonden, probleem lag bij vervoerder.

Goe

Goe om dragen en zakken niet naar beneden

Lang wachten

Erg lange wachttijd. Zo lang dat mijn dochter al uit de maat is gegroeid. Sokken zijn verder wel prima.

goede kwaliteit

Goed werkzame site en kwalitatief goede producten!

Slofsokken vallen tegen

De slofsokken die ik had gesteld vallen helaas tegen. Kleur is prima, maar er zitten harde stukjes in verwerkt. Hierdoor prikt het af en toe in je huis, alsof het een nagel is. (het is plastic). Tevens zijn de anti-slip nopjes niet heel effectief, gezien ik vorige week nog van de trap af gegleden ben.

Helemaal naar mijn wensen.

Omdat ik altijd panty's van het merk Marianne heb en de winkels/markten gesloten zijn heb ik ze bij sokken-online besteld. Is prima bevallen. Keurig verpakt en op tijd geleverd. Wie weet tot een volgende keer.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD