precies wat ik wilde

goede kwaliteit

Goed. Tuurlijk altijd jammer dat je verzendkosten een substantieel deel van de productkosten zijn. Hierdoor valt het geheel toch duurder uit. Maar dochter is er erg blij mee.

Geweldig!

Ik ben zeer tevreden!

sokken online had het prima geregeld maar product viel tegen

Sokken online heeft keurig en snel geleverd daar is niets op aan te merken. Het product (mondkapje van schiesser) is echt niks. Het lijkt meer op een sok met een elastiekje dan op een mondkapje, geen goede koop dus. maar daar kan Sokken online niks aan doen .... of ze moeten zo'n product niet in het assortiment doen

Alles was prima in orde

degelijk & snel

degelijke produktkwaliteit en snelle levering

Top !

rapide et efficace

Heerlijke warme sokken

Heerlijke warme sokken met antislip aan de onderkant. Als ik thuis ben draag ik niks anders meer.

Goed product

Goed product en snelle levering!

geweldige service en kwaliteit

de echte wollen huissokken zijn erg goed van kwaliteit - ruim jaar dagelijks op gelopen en toen pas slijtage plekken! en bij bestelling bleek er iets niet goed gegaan, is zeer netjes opgelost! ik ben erg tevreden!!

Doet wat het moet doen

De titel zegt het al, dit bedrijf doet wat het moet doen. Genoeg mailtjes met updates over de bestelling . Verder is alles prima en op tijd geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goede ervaring met sokken-online. Ik kon makkelijk en snel bestellen en de levering was snel en zonder problemen, zelfs tijdens de feestdagen.

top

Snelle levering goede prijs

Mooie sokken en op tijd geleverd

Prima ik zou hier gelijk weer bestellen

Ondanks de coronatijdperk en de feestdagen is mijn pakket snel geleverd. Ik ben heel erg blij met de panty's. Fenny

De levering was snel. Al wacht ik nog op een nalevering waar ik ook 2 artikelen terug kan sturen. De reacties via e-mail was ook snel. Ik heb de anti statisch sokken aan vandaag en eindelijk geen schokjes gehad tijdens mijn werk.

Snelle levering, keurig verpakt

alles dik ok

alles ging zoals het moet. Fijn dat de bestelling in een formaat was dat in de brievenbus kon

Snelle verzending mooie producten

Super goed!!

prima sokken

prima sokken goede prijs snelle bezorging

Ik ben heel.tevreden. Snelle levering,goed verzorgd

Ondanks drukte rond feestdagen snel in huis

Mooie sokken, prinses prijs

Prima en snel

de sokken waren naar verwachting. kwaliteit is prima. levering supersnel. dus toppie, een volle 10

Niets op aan te merken

Alles volgens verwachting, en de standaard is hoog tegenwoordig. Goede site, makkelijk bestellen, goede info tijdens het proces, snelle verzending en, niet geheel onbelangrijk, héél goede sokken!

top

Heel blij met m'n warme wollen Scandinavisch uitziende sokken

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD