Ik ben tevreden

heerlijke leggings van katoen en maillots van bamboe

Vooral de maillots van Bamboe die zijn heerlijk warm in de winter.

De beste onlinesokken van Nederland

Perfecte kwaliteit sokken en ondergoed. Zeer aan te bevelen. Snelle service, vriendelijke mensen.

Snelle en correcte levering.

Ondanks de drukte bij de postbezorging, binnen 2 dagen keurig afgeleverd.

Kwaliteit en verzending perfect

Snelle levering ondanks de feestdagen en corona

Snelle levering van goed product.

Prima zaken gedaan met sokkenonline.

Keurig op tijd ondanks de drukte

Superrrt warm

Mooie kwaliteit sokken in verschillende kleuren. Geen pantoffels nodig zalig lopen ze zonder

Alles was naar verwachting!

Snelle service en bezorging, ondanks alle vertragingen bij andere webshops in de feestmaand/ lockdown. Alles was maar verwachting! Super!

binnen 4 dagen, ontvangen op 24 dec!

Ik was verrast hoe snel de sokken geleverd werden. In de afgelopen kerstdrukte ontving ik ze op 24 december, binnen 4 werkdagen! Mijn ervaring op in de webshop en het betaal proces was goed. De enige verbetering zie ik in de informatie over de producten. Ik wist niet zeker of dit lage sokken waren met vaste verdikte bovenkant, of dat ik de bovenkant kon uitrollen tot hoge sokken. Maar ik had goed gegokt, en ben zeer tevreden.

Goede levering precies wat ik wilde hebben.

Online bestellen doe ik vaak niet omdat ik dingen graag eerst fysiek wil zien. Vanwege Corona moet je daar soms van afwijken. Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling.

Mooie maillots en snel geleverd

Snel geleverd en mooie maillots.

Snelle levering.

Goede materialen, alles ziet er goed uit.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Snel bezorgd en prima service!

Mooie legging

Vlekkeloos bestelproces

Makkelijk te bestellen, fijne updates qua bezorgtijd en ook heel snel voor de feestdagen nog in huis gehad.

Zwarte sokken besteld, spierwitte ontvangen ...

Zwarte sokken besteld, witte gekregen ....

Snel en juiste kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

snelle en correcte afhandeling van een klacht

Mijn sokken zijn onterecht retour gestuurd door de vervoerder. Weer opsturen was zeer snel en zonder problemen geregeld.

Fijne sokken.

Ondanks de drukte toch redelijk snel ontvangen alleen jammer dat i.p.v. de bestelde marine sokken, zwarte geleverd zijn. Groet Jan.

Slechte levering

Het werd op zondag geleverd. De track en tracecode werd heel laat aangelerd. Wat ik ivm zondagsrust niet heb gezien. Dit alles stelde ons diep teleur.

Snel en goed

Mooie producten, snelle bezorging, super service!

Heerlijke warme sokken. Ondanks de drukke decembermaand een zeer snelle levering. Helaas zat in 1 van de sokken na een uur dragen al een gat. Dit is direct opgelost en vandaag al een nieuw paar sokken gekregen. Super!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD