Lekker sokken

Was op zoek naar warme lekkere sokken, toen kwam ik op jullie site terecht en mijn eerste indruk was ,,,wauw dit is het ,is alles goed nagezien en besteld wat ik nodig had, en na een paar dagen kwam reeds mijn paketje aan , na het openen en passen wil ik toch aanraden aan iedereen die koude voeten heeft ,kopen die sokken want het is de waarheid wat ze schrijven op hun site ,,,lekker ,overheerlijk warme sokken ,,,,,bedankt dat er toch nog eerlijke sites bestaan ,,,houden zo

Super kwaliteit en service

Al jaren draag ik dagelijks de sokken van dit bedrijf. Topkwaliteit voor een redelijke prijs!!

Top!!!

Snel geleverd, hoefde dus niet in coronatijd naar de markt waar ik deze kousjes normaal koop. Wist niet eens dat ze via internet te verkrijgen waren. Nu wel, en dus voortaan naar sokken.nl

Fijne warme sokken

Prachtige kwaliteit sokken , heerlijk warm alleen kreeg de hond ze te pakken ,de rest laat zich raden

Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit Wel groter bestellen maillot valt klein Redelijk snel geleverd

Slechte kwaliteit, kleuren komen niet overeenkomt

De kleuren van de panty's komen niet overeen met de website. Ook het retour beleid, geeft geen ruimte om artikelen die uit de verpakking zijn geweest ( wel ongedragen) te retourneren.

Snelle levering Prima kwaliteit

prima service

had best wel een negatieve ervaring maar die is echt door de service die ik daarna kreeg teniet gedaan. en men had wel gelijk, je moet bij problemen eerst de klantservice te benaderen voordat je slechte recensies schijft

Snel geleverd!

Zeer snel geleverd

Snel verzonden, mooie kousen.

Prima product, snelle en correcte levering

Producten (3x Apollo leggings) voldoen aan de verwachting.

Snelle levering.

Voor het hele gezin lekkere warme sokken gekocht met anti-slip. Snelle levering. Iedereen thuis nu heerlijke warme voeten.

Snelle en correcte levering

Fijn product dat snel werd geleverd.

Duidelijk, snel, kwaliteit

Duidelijke website, zeer snelle levering, erg mooie kwaliteit voor een mooie prijs. Het draagt ook aangenaam. Ik ga er zeker nog een aantal bij bestellen.

Snelle levering en mooie kwaliteit

De sokken zitten heerlijk warm. Prijs/kwaliteit is prima.

Duidelijk, snel en meer dan verwacht

Fijne, snelle service met een duidelijke site

In twee woorden: Snel & Service gericht!

Snel mijn bestelling ontvangen. En ook snel reactie ontvangen op mijn verzonden mail betreft een artikel die niet in orde was. Deze is dan ook gelijk opgepakt en netjes afgehandeld.

Bacteriele werkkousen

Tot nu toe ben ik super tevreden het is ee nieuwjaarskado maar denk dat hij zeer tevreden is en ik zeker blijf bestellen zorg maar dat ze blijven te bestellen zijn hihi grapje

de sokken zijn prima.

de sokken zijn prima. de bezorging liet te wensen over. mijn brievenbus is kapot doordat het pakje er doorheen is gepropt

Geen opmerkingen

Super goed!

Fijn ‘gewinkeld’

Makkelijk besteld en snel geleverd

Duidelijke website makkelijk om een bestelling te doen en snelle levering van je aankoop

Prima kwaliteit en service

Altijd prima kwaliteit en netjes en snel geleverd

Goede sokken en snelle levering

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD