Snelle levering en goede producten.

Ga hier vast vaker bestellen.

Goede middag Mijn ervaring met deze site is echt uitstekend ,ze helpen direct met oplossingen en alles wordt echt uitstekend verzorgt en ook geen lange wacht tijd Gr Jacqueline

Betrouwbaar

Mooie levertijd en mooie sokken voor een goede prijs.

Op tijd bezorgd, geen problemen mee gehad.

Goed geregeld

Super lekkere warme sokken:-)

Goed!

Goed!

zo'n kwaliteitsproduct bestaat nergens andes

We hebben hier al twee keer besteld, veel sokken (voor vijf personen) en de bestellingen werden met uitstekende beoordelingen afgerond, de levering was snel, de goederen waren onberispelijk verpakt. De kwaliteit van de producten is uitstekend, zo'n kwaliteitsproduct bestaat nergens anders. Mijn vader zei dat zijn voeten voor de eerste keer in de afgelopen 20 jaar genieten van sokken van zo'n hoge kwaliteit! Alle gezinsleden zijn blij en zullen hier blijven bestellen.

Prima!!

Prima volgens afspraak

Prima kwaliteit, snelle levering

Vanaf nu vaste klant

Trage levering zonder feedback

Bijna 2 weken wachten zonder enige feedback op de bestelling en toen ineens geleverd.

Vlotte service

Goede service, snel. Probleem met kleur die er niet meer was goed, snel en perfect opgelost

Website duidelijk en snelle levering

Duidelijke website waarbij de kleuren goed uitkomen. Snelle levering.

uitstekend

Goede artikelen en netjes bezorgd.

prima producten

zowel het ondergoed als de sokken zijn prima producten en keurig conform afspraak geleverd.

Correct

Te lang wachten

Ik had heel lang moeten wachten, en ik wacht nog op een artikel die niet meer beschikbaar was als ze mijn bestelling hebben gegestuurd. De artikels zijn nochtans van heel goede kwaliteit.

Mooie sokken, snel geleverd.

Sokken zien er goed uit. Passen ook goed.

Broekkousen snel stuk

De dochter heeft een paar broekkousen 1 dag aangehad, tussen haar benen ( ze zijn lang genoeg ) heel de naad open gescheurd . De rest van de sokken is ok.

Ik kreeg snel wat ik bestelde

De 9 gaf ik omdat er naar mijn idee altijd ruimte moet blijven voor verandering. Ik ben helemaal tevreden.

alles okay

besteld, ontvangen en gebruikt.

Snelle bezorging , goede prijs , mooie kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt, fijne producten!

Snelle goede aflevering

24 Molenstraat