Voldoet aan verwachting

Pro betrouwbaar

Alles oké!

Goed product, snelle levering, vriendelijk en helder antwoord op een telefonische vraag.

Duidelijke website en snelle levering!

Duidelijke website. Mooi foto's Goede omschrijving Snelle levering Vriendelijke klantenservice!

Top.

Prima geholpen.

Heerlijke sokken en fijne maillots

Maillots gekocht voor mijn dochter en sokken voor mezelf. Maillots zijn echt mooi en van goede kwaliteit. Mijn dochter vindt ze heel fijn zitten. Ik vind de sokken heerlijk. Wel beetje lang tot bijna aan mijn knieën. Maar wel lekker in dit koude weer. Vond met bestelling niet altijd geheel duidelijk hoeveel paar sokken je krijgt. Uit de foto kun je dit wel opmaken. What you see is what you get. Maar voor nieuwe klanten wel handig om dit ook even in de omschrijving te vermelden.

TOP!

Pas laat op de avond besteld en de volgende dag al bezorgd! Sneller kan bijna niet!

Snel en goed

Snelle bezorging en mooie warme huissokken cadeau voor de kerst voor mijn vriend. Netjes ingepakt en goede service. Aanrader

Super produkt, super service

De wandelsokken zijn ideaal net wat we nodig hadden, prima kwaliteit, hoog draagcomfort. Supersnelle levering, super en persoonlijke service. Topverkoper.

Fijne sokken, goede maatvoering

Goed verpakt, nette verzending

Prima producten, voor een warme winter

Prima Service, snelle levering.

Helaas was 1 paar niet meer op voorraad maar daar ben ik keurig voor gebeld en heb een ander paar uit mogen zoeken. Ik ga zeker nogmaals bestellen bij Sokken-online.nl

Voor de tweede keer leggings besteld. Ze hebben een goede pasvorm. Altijd slaag ik hier.

Goede communicatie en materiaal

Wat problemen met levering maar door goede communicatie en omdat er een kleur niet was en even een ander kleurtje een goede levering van de sokken en goede materialen.

prima product

goede info op de site, product voldoet aan de verwachting. Maat is iets royaal, dit kunnen jullie er eventueel bij vermelden. Valt iets groter uit dan verwacht, dan kan er rekening mee gehouden worden bij het bestellen

Mooie kleur panty's

Mooie kleur panty's

Zeer goede prijs - kwaliteit

Sokken-online heeft een zeer ruim aanbod. Ook voor grotere maten zijn er bijvoorbeeld veel verschillende kleuren panty's. Goede kwaliteit die ook mooi blijft na het wassen.

Vlotte levering, prima product

Meerdere keren iets besteld, altijd goede producten.

Het ging vlot en alles was zoals ik had verwacht.

Het zijn zeer mooie sokken, goede kwaliteit, zeer snel geleverd en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vlotte levering

Ik kocht de kousen voor mijn moeder (84 Jr) die erge last heeft van koude voeten ivm vaatproblemen. Helaas zaten er in 1 paar enkele kleine gaatjes. Ze zijn wel gewassen (met de hand) maar moeder wil ze zelf repareren. Toch vind ik het vreemd. Pasvorm en materiaal zijn erg fijn. Dat wel.

Levering op tijd! Goede prijs kwaliteit verhouding

Levering op tijd! Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten en vlotte afhandeling en bezorging!

Zie boven....

Mooie, overzichtelijke website, veel keuze!

Snelle levering, prijs-kwaliteit top! Supervlotte service klantendienst!

Prima kwaliteit sokken en netjes verpakt verstuurd!

Prima kwaliteit sokken en netjes verpakt verstuurd!

Fijne sokken en snelle bezorging!

Fijne sokken en snelle bezorging!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD