Gewoonweg super

Gewoonweg super alles was mooi verpakt en nog mooier dan op de foto's zeer tevreden mijn tweeling kleinkinderen waren super content

goede en snelle service

de sokken werden snel geleverd en niet duur, het zijn heel dikken sokken voor de winter en zitten heel comfortabel

Super makkelijk en overzichtelijke site

Makkelijk te bestellen, en op tijd geleverd

heel tevreden.

heel tevreden met de kousenbroeken voor mijn dochter. Ze zitten goed, zijn gemakkelijk aan te trekken.... en ze zijn mooi.

Snelle levering en goed product

Tevreden met mijn bestelling. Merinowol sokken met antislip voor onze kindjes zodat ze lekker warme voeten houden en niet uitglijden!

Snelle levering. Ruim assortiment.

Fijne overzichtelijke website. Duidelijke product omschrijving. Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en levering

Goede kwaliteit sokken en snelle levering.

mooie sokken, mooie prijs, netjes afgeleverd

Kan er niets anders van maken

Super service, wel kriebel sokken

Snelle en goede service van Sokken - online. Sokken zijn kids heel blij mee, alleen kriebelen ze wel. Ze zijn al in de diepvries geweest, dit helpt nog niet genoeg.

Top, wat een service

Bijzonder, vriendelijke medewerkers, denken in oplossingen. De artikelen zijn van een goede kwaliteit, sokken, panty's snelle levering. Ik bestel nu alleen nog bij sokken-online

Zoals gedroomd!

Mooi op tijd en goeie kwaliteit

Zoals vanouds. Perfecte service en groot product kennis.

Mijn pakketje was ruim op tijd. Zelfs de nalevering was nog op tijd. Gewoon perfecte service.

Zeer vlotte reactie, snelle bezorging (zelfs vlak voor sinterklaas) en de sokken zijn heerlijk zacht

zie bovenstaande

Geweldig en snelle levering

Goede ervaring

Fijne huis sokken met antislip goede en snelle levering

Bamboe sokken niet zo eenvoudig te kopen in de winkels en online dus wel

De Beste steunpanty die ik kan vinden.

De beste steunpanty die ik kan vinden.

Allea was gewoon top

Netjes verpakt en keurig op tijd geleverd

Goede prijs, snelle levering!

Fijne sokken voor een goede prijs en super snel en keurig thuis bezorgd!

Geweldige/ snelle service

Snelle en duidelijke bevestiging als ook levering. Erg fijne sokken!!

Moest wat langer wachten, maar dik tevreden!

Er was iets niet op voorraad waar ik een mail over kreeg. Daarin stond dat na het weekend verzonden zou worden. Na een telefoontje bleek dat het nog wel even zou gaan duren of ik moest een andere kleur willen, die was wel op voorraad. Het was beter geweest om hierover even contact over op te nemen! Telefonische vriendelijk en goed geholpen! Dag later alles binnen!

Prima ervaring en snelle levering

Prima levering mooie sokken

super

makkelijk bestellen,snel en goed

Snelle service, goede kwaliteit

De sokken waren snel geleverd. Prijs kwaliteit is dik in orde. Wij zijn tevreden.

Erg behulpzaam en klantvriendelijk

Sokken.nl heel goed alleen Goparcel liet wat te wensen over helaas. Rommelige levering van mijn bestelling.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD