Goed product. Snelle service.

zoals beloofd ,

Pakje netjes op tijd Keurig verzorgd . nog geen mening over de kwaliteit van de sokken.,

Leuke sokken en snelle levering!

Ben er blij mee

Snelle levering en alles keurig verpakt

Prima levering en fijn merk voor panty's Marianne

Die huissokken beantwoorden aan verwachtingen.

Goede oplossing voor kouwelijke voeten

uitstekend

Het was gemakkelijk om te bestellen en de bestelling werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Veel dank.

Snelle levering, mooie prijs, top kwaliteit. Blij mee

Prima produkt en snel bezorgd

Goed produkt en snel verstuurd.

Ik had sokken besteld, waarbij ik 1 verkeerd product had gekregen. Na een mail een hele snelle reactie terug. Het verkeerde product mocht ik houden en het goede is vlug nagestuurd.

Product zoals beschreven en snel geleverd

Prima ervaring

Snelle levering,

Ik had de verkeerde sokken toegestuurd gekregen. Had via de mail dit laten weten. Werd binnen 10 min keurig opgebeld, met excuses en uitleg ivm de dec drukte. Wat begrijpelijk is. De volgende dag had ik al weer de juiste sokken in huis. Super! Mijn man weer blij met zn nieuwe werksokken.

Zéér behulpzaam, zéér snelle levering. Gewoonweg TOP

Ik had telefonisch contact opgenomen en werd zéér goed geholpen! Bij de bestelling liep het mis. Ik had namelijk twee maal mijn bestelling doorgegeven. Ze hebben me hierover telefonisch geïnformeerd. De alerte magazijnier had dit opgemerkt. Ik kreeg de vraag of dit de bedoeling was of het om een vergissing ging. Het was dus een vergissing van mezef. Ze hebben het dan maar één maal geleverd en onmiddellijk het geld teruggestort!!!!

Super goed.

Erg goede service en dnelle levering ondanks de drukke periode 6

Ruime keuze en vlotte levering

Ik was op zoek naar warme huissokken voor heren. Heel snel gevonden wat ik zocht, makkelijk besteld en vlot thuis geleverd.

snel geleverd en goed materieal

Bamboo ondergoed

Zeer goed en snel

Vriendelijke mensen snelle levering en een probleempje werd snel via de telefoon opgelost. Ze hebben verstand van hun produkten.En een zeer goeie kwaliteit van sokken. Vr.gr Klaas

Netjes op tijd en zeer goede kwaliteit voor weinig prijs.

Netjes op tijd en zeer goede kwaliteit voor weinig prijs.

Prima sokken, prima service.

De levering ging niet helemaal zoals gepland, maar met 1 telefoontje werd alles supersnel en vriendelijk geregeld. Hartelijk Dank!

Alles dik in orde

Alles naar wens. Leveringstijd was wat langer maar dat geeft niets. Er zijn nu eenmaal veel mensen die momenteel online aankopen.

Snelle en goede service! Volgende keer weer!

Snel, correct, mooie prijs, mooie producten. heel blij ermee :-)

Top product

Mooie sokken ,de goede maat en een prima service.Heel goed verpakt

Zeer goede service,en mooie sokken goede kwaliteit

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD