Snel en goede kwaliteit

Ik heb mijn nieuwe sokken snel ontvangen. Ze zijn van goede kwaliteit.

snelle levering en prima producten

mooie kwaliteit sokken en legging ontvangen. prima pasvorm

Prima en snelle levering.

Bedank om mij zo goed verder te helpen.ik had de sokken dringend nodig .omwillen een val heup .kon in geen schoenen meer in. Sokken kwamen goed op tijd veilig en zeer warm nogmaals bank Proost marleen

goeie service, snelle levering, fijne sokken!

In de herfstvakantie vond ik op een markt ergens ver van huis de lekkerste dikke, warme wollen huissokken, die ik sindsdien eigenlijk geen avondje meer kan missen... Maar na wat speuren op internet, ontdekte ik ze bij sokken-online (apollo), zodat ik op de wasdag niet zonder zit;-)

Snelle levering, goede kwaliteit.

perfect

x

Super klantvriendelijk & Top kwaliteit producten.

Uitstekende service, voldoende dag netjes verpakt in huis.

De bestelling was er vlugger dan we dachten en correct

Alles is vlekkeloos verlopen , niets problemen . We gaan nog bestellen.

Perfect quality, fast delivery! Will buy again and again!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Wat ik binnen hebt gekregen is heel goed. Wat ik wel mis in de webwinkel is een groter assortiment aan kindersokken, vooral effen vrolijke kleuren in de maat 23-26.

mooie legging, prima service

Omdat ik liever gewoon op de markt of in een winkel koop, was het online bestellen wel even een klus voor mij. Maar ik werd geduldig geholpen. Het pakje kwam snel... de legging paste prima.. helaas was er iets mee. Dit in de mail uitgelegd, kreeg onder gezeur een andere. Die is prima, dus daarom een service die een 9 waard is.

Mooie sokken

Het zijn mooie sokken, alleen vallen ze wel heel groot. Ik heb maat 35-38 besteld en draag normaal 38, maar ze zijn erg ruim. De kwaliteit lijkt mij zeer goed (hopelijk krimpen ze nog een beetje ;)).

Goede service en kwaliteit

Positief

Breed assortiment, snel geleverd

Veel verschillende soorten sokken te vinden voor nette prijzen. De hoeveelheid keus per categorie zou nog uitgebreid kunnen worden.

Zonder problemem

Zonder problemen

was prima

was prima

Mooie sokken, snelle levering.

Mooie sokken, snelle levering.

Geweldige geleverd en fijne sokken. Voldoen aan de eis!

Probleem vanwege het uitglijden opgelost! Blij mee

alles prima verlopen

Op twee dagen bestelling in de bus : prima. (en ik koop al jaren Marianne panty's dus ik ben overtuigd van de kwaliteit)

Geweldige sokken, als je deze hebt wil je geen andere meer aan je kunt er lange wandelingen mee lopen .....

Gewoon goed.

Heel snel, mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Prima, en snel geleverd in deze drukke tijd

Snelle levering en prima kwaliteit

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD