Helemaal top

Geweldig.

Snelle levering en veel keus. Ik had de 2 paar herensokken, maat 39- 42 gekocht om iemand cadeau te doen. Ik heb ze verstuurd via Post nl, maar zijn niet bij de betreffende persoon aangekomen, heel erg jammer, ga ze maar opnieuw bestellen binnenkort.

Uitstekend verzonden en zitten prima!

Erg goed!

Prima is alles geregeld. Bevestiging en aankondiging levering.

Echt iets om deze site te onthouden. Goede levering met duidelijke mails. Dank.

Goed verzorgd

Snelle levering, fijne sokken!

Antislipsokken in mooie kleuren en goede kwaliteit! Ook echt anti slip, voor kinderen ideaal

Aanrader!

Fijne sokken (bamboe!), goede prijs en snelle levering. Uitgebreid assortiment ook.

Super heerlijke warme stofwolken. Had ik veel eerder moeten doen

Matig

Duurde een week, na mail contact waar pakket bleef. Uiteindelijk wel opgelost, maar geen woord van excuus, jammer gemiste kans

Heel tevreden over kwaliteit

Ik heb oa bamboesokken voor mijn werk in de zorg besteld. Het houdt de huid vd voeten beter dan veel ander materiaal. Erg blij mee.

Snelle service goede kwaliteit sokken

Hele fijne thermoleggings

Veel keus, mooie kleuren kousen en leggings, vooral de thermoleggings zijn mijn favoriet in de winter. Heerlijk warm.

Goede antieslip sokjes.

Het zijn fijne sokjes. Alleen de afbeelding op de site komt niet overeen met het geleverde artikel.

Zeer positief

Voor herhaling vatbaar

Mooie kwaliteit en super snelle levering

Super tevreden

Mooi

Mooie kousenbroeken voor de kindjes. Tijdig geleverd !

Snelle levering, goede kwaliteit

Erg tevreden!

Een goede kwaliteit/prijsverhouding van de producten. Heel tevreden.

uitstekend

Snelle service en goed assortiment. Blij met deze " internet-vondst"

Stevige sokken

Die ook nog eens heerlijk zitten en sterk zijn! Met bamboe.

perfect!!

goede service, goede kwaliteit.

DE sokken zijn van goede kwaliteit, alleen de levering duurde wel erg lang

Keurige prijs, levering kan sneller

We zijn erg verwend met de levertijden van de grote bedrijven, maar vond dit wel iets te lang duren, maar dat geven ze ook netjes aan op de website.

prima pasvorm snelle levering

De pasvorm is prima en het was snel geleverd maar de kleur vond ik toch eigenlijk te wit terwijl dat het ecru zou moeten zijn.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD