prima pasvorm snelle levering

De pasvorm is prima en het was snel geleverd maar de kleur vond ik toch eigenlijk te wit terwijl dat het ecru zou moeten zijn.

mooi produkt

goede en snelle levering, product als omschreven

Alles volgens plan en panty's toppie!

Snelle service en goede sokken.

Snelle service en goede sokken.

Zeer Goed

Voor de eerste keer besteld en na tevredenheid. Kan deze Webshop aanbevelen

Vriendelijke site en goede contact en snel geleverd

top

snelle verzending en mooie maillots

Tot nu toe een fijne ervaring ervaren

Prima!!

Had sokken voor mijn vader besteld, kreeg helaas de verkeerde maat toe gestuurd. Dit werd keurig en snel opgelost nadat ik even gebeld had met jullie. Volgende dag al de goede maat ontvangen én een retour zakje om de verkeerd geleverde sokken terug te kunnen sturen. Kortom, prima service!!! Ga zeker vaker bestellen.

Goede service! Mooie kwaliteit product!

Goede service! Mooie kwaliteit van producten! Ik ben er blij mee!

Uitstekende verzorging

Duidelijke site. Iets over handwas. Bamboe topje droogt langzaam Verder goede en snelle bezorging

Zeer goede ervaring.

Top producten.

Goed materiaal

Als de sokken lichtjes krimpen dan zijn ze oké. Precies wat ik zocht

goed en een fijne webshop voor beenmode

via google uw site gevonden en gemakkelijk kunnen bestellen en in goede orde ontvangen.

Snelle verzending

Snel en netjes verzonden. 1 paar had 2 linkersokken. Maakt met Merino niet zoveel uit.

Mooie kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Prima,snel en vertrouwd

Op de markt was het altijd al gezellig en dat heeft Jack nu voortgezet in zijn ‘winkel’. Alles snel geleverd.

Netjes op de hoogte gebracht dat maar een deel van mijn bestelling geleverd kon worden. Gelijk een creditnota erbij. Geld werd snel teruggestort. Duidelijk mail contact met wat er aan de hand was.

Uitstekende service!!

Omruilen ging vanzelf, maillot die ik besteld had was net in een verkeerde kleur. Vriendelijk en klantgericht!! Zeker aan te raden!!

Mooie sokken

Prima kwaliteit, voor een prima prijs!

Meedenkend en klantgericht en sokken van een goede kwaliteit

Fijn webshop. Ik had sokken met spoed nodig en het werd direct verzonden. Een erg klantvriendelijk bedrijf.

Veel keuze , en goede service

Prima on line winkel.

Kan niet beter

Eindelijk de panty gevonden die perfect zit..

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD