Aangenaam verrast door product en super snelle levering

Dit is mijn 2e bestelling maar de S29 is van goede kwaliteit met name door de badstof inleg vallen er geen gaten in de sok. Ze zijn lekker warm. Even naar moeten zoeken naar dit type sok maar bevalt prima. De prijs in vergelijking met anderen goedkoper. Maar nog wel aan de prijs. Maar goed voor warme voeten had ik dit er wel voor over.

Zeer snelle levering én top-product. Meer moet dat niet zijn,hé ;)

X

Goed aanbod / kwaliteit. Snelle levering.

Vlugge bezorging

Prima bedrijf

Snelle levering en keurig verpakt Prima product

Fijne sokken

Fijne sokken en snelle levering

Goede kwaliteit en snel geleverd

Lichtgrijze leggings zijn bijna nergens meer te krijgen, maar hier gelukkig wel. Goede kwaliteit, snel geleverd.

prima artikelen, keurig afgeleverd

Al jaren bestel ik hier de fantastische Boru Bamboe sokken. Altijd worden ze keurig netjes verpakt en bezorgd. het puntenspaarprogramma vind ik, als terugkerende klant, een leuk extraatje.

simpel en snel

makkelijk zoeken snel geleverd

waardeloze website

De website laadt langzaam. Als ik een maat selecteer, laat de website toch sokken zien in andere maten zodat mijn kinderen teleurgesteld zijn dat ze die sokken niet kunnen bestellen. hij gooit het winkelwagentje zomaar leeg. het lukt niet om te betalen en daarna is de bestelling foetsie.

Super mooie passende sokken van goede kwaliteit

Keurig netje in goede verpakking in de brievenbus bezorgd Ik hoefde er ook niet voor thuis te blijven Heel tevreden klant en ga zeker nog een keer bestellen bij deze online shop

Ok

Ok

Prima levering!

Alles wat ik heb besteld zag er keurig uit en de maten komen overeen met hetgeen wat op de verpakking staat.

Goeie snelle service

Goede prijs en snelle makkelijke service

Vlot geleverd en heel betaalbaar!

Koop nog niet zo vaak iets online, maar was heel tevreden met de vlotte levering en de kwaliteit van het product. Ten opzichte van de winkel betaalde ik nu ongeveer de helft van de prijs. Daarom kan ik deze website van harte aanbevelen!

Heel erg tevreden een goede pasvorm goede kwaliteit zakt niet af en geen zweet sokken heel erg tevreden

warmte

heerlijk warme sokken voor een redelijke prijs!

Prima webshop

Grote sortering beenmode, voor iedereen iets passends te vinden voor een mooie prijs !

Blij met mijn beenwarmers

Mijn bestelling kwam snel binnen en ziet er precies zo uit als op de foto. Ze zijn heerlijk warm en zijn prachtig!

Goede producten, snelle levering

Snelle levering, prima product

Goede website en ruime keuze. Artikelen zeer snel ontvangen ondanks bestelling in het weekend. Kom graag nog eens terug.

Snelle levering, prima sokken!!!

Hele mooie sokken, goede kwaliteit!

Très rapide

Efficace