Service van het begin tot eind!

Vlotte dienstverlening, goed telefonisch geholpen met een aardige telefonist!

Supersnel

Snelle levering goede kwaliteit (legging)

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs super snelle levering.

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs en supersnelle levering. Ik ben zeer tevreden!

Goede sokken, nette prijs, snelle levering!

Goede sokken, nette prijs, snelle levering!

Fijne webwinkel met super service en hele snele levering !

Fijne webwinkel met super service en hele snelle levering ! Prima prijs/kwaliteit verhouding !

Snelle en correcte levering van degelijke kwaliteit.

Alleen maar positief

Bevestiging van bestelling en snelle levering alles zoals Van te voren aangegeven.

Goede oplossing

De bamboe sokken werden snel geleverd en bevallen uitstekend.

Kort en zakelijk, zonder poespas.

Korte lijnen en zakelijk prettig in omgang, goeie service en snelle levering. Ook als het even anders gaat, mijn vertrouwen hebben ze.

goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima producten voor een redelijke prijs. Vlotte verzending.

Vlotte service

Goede kwaliteit sokken

Ik bestel hier tegenwoordig mijn bamboe sokken. Fijn zittende sokken van goede kwaliteit.

Fijne sokken, snelle levering, goede site

Ik draag bamboe sneakersokker met badstofzool. Je voeten blijven fris en gaan niet zweten. Voelen zacht aan en heeft geen naad bij de tenen. Na het wassen blijven ze goed.

Super goede ervaring. Hielde mij goed op de hoogt van de gang van zaken. En alles werd vlot geleverd

Fijn dat alles goed gecomuniceerd werd. En de bestelling zo vlot geleverd werd.

Prima kwaliteit, mooie sokken en snel geleverd. Goede service.

Snel geleverd, goed materiaal en goede service.

De leggings waren helaas te klein, daarom retour gezonden. Geen probleem, binnen 2 dagen geld terug.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, super

Top geregeld

Tevreden

mijn dochter licht op bed is links zijdige verlamd en vind deze sokken goed en ze zakken niet

geen koude voeten meer

Heel tevreden

Na mijn bestelling had ik mijn sokken de volgende dag al in huis, zonder problemen. Prima, heel tevreden.

prima prijs kwaliteit en ruime sortering

prima webshop met get goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Communiceert duidelijk bij mogelijke vertraging.

Artikelen qua prijs en kwaliteit is goed, op site maat goed aangeven en snelle levering.

Super snelle levering en ik ben tevreden over zowel prijs, kwaliteit als maat.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD