Alles volgens afspraak zelf de bezorging was eerder dan ik verwacht had

Heel goed en snel mijn bestelling binnen gekregen.

Zie boven

Zeer klantvriendelijk en goede producten

Ik kon per e-mail vragen stellen die snel werden beantwoord. De leggings ontving ik heel snel en zijn van betere kwaliteit en in meer kleuren en ook nog eens goedkoper dan in een winkel.

Het helpt

Geen zweet voeten meer Nu hopen dat deze ook in dikke skisokken Verkrijgbaar zijn

Heel prettig en ook heel behulpzaam

Hele snelle levering en ook zeer vriendelijk wat betreft met een artikel retour doen wat je niet hebt gedragen en zelf ook niet zogauw heb gezien dat het niet het goeie artikel was en toch al een bepaalde tijd in huis had. In 1 woord gezegd een Top bedrijf en ik ben ook al enige tijd klant van hun en dst zal zeker ook zo blijven want het bevalt mij heeeeeel goed!!!

Alles uitstekend geregeld. Prima kwaliteit.

Ook telefonisch goed bereikbaar Zeer vriendelijk te woord gestaan. Dat heeft geleid tot het bestellen van het product.

Ik wilde mijn bestelling ruilen voor een grotere maat en nam telefonisch contact op om te vragen hoe dat in z'n werk ging. Er werd mij verteld dat ik de juiste maat toegestuurd kreeg met een retouretiket zodat ik de andere kosteloos kon terugsturen. De volgende dag had ik het pakketje al weer binnen.

Fijne eerste ervaring

Prettige, duidelijke website en lekker snel verzonden en binnen.

Super goed

Actislipsokken, een perfecte pasvorm, een hele goede antislipzool en keurig op tijd geleverd.

Alles naar wens.

Kreeg bestelling vrij snel en was goed verpakt .

Niet de leggings die ik had gehoopt

Legging is in andere maat geleverd dan besteld, maar bleek juist beter te passen. Echter wel erg wijde pijpen, terwijl legging strak moet zijn. Heb uiteindelijk zelf het vernaaid tot goed passende leggings

Alles naar wens

Geen bijzonderheden, gewoon goede webshop.

Gewoon goed en snel

Goede ervaring.

Veel keuze vlugge levering

Gemakkelijk

Goed product en goede service

De sneakersokken met badstof zool zijn zeer goed ontvangen zowel de kwaliteit van het product als de levering.

Goede producten

Goede producten, snelle levering.

Echt top

Besteld en de volgende dag in huis, zelfs tijdens de corona crisis. Goede en duidelijke communicatie.

Positief

Vriendelijke bediening aan de telefoon . Foutje in de prijsvoering adequaat opgelost.

Positief

Ik vind het wel jammer dat je, als je je artikel moet ruilen, nog eens extra verzendkosten moet betalen! Nu waren mijn verzendkosten net zo duur als mijn artikel!!!

Geweldig!!!

S' middags besteld en de volgende dag al in huis. Niet duur, goed verpakt, dus 100% tevreden. Ik zou jullie zeker aanraden bij familie en vrienden.

Ik had voor een bruiloft , kanten sokkels besteld Deze waren we niet meer. Toen Sok online door had dat ik ze per omgaande nodig gehad Hebben ze dit direct opgelost en hebben we kunnen genieten van de outfit van mijn dochtertje als bruidsmeisje. Top service

Snelle levering. Product was kapot gegaan, goede service, kreeg snel nieuwe opgestuurd!

Topartikelen

Snelle levering en goede kwaliteit

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD