Goede service. Top

de levertijd was wat langer ivm omstandigheden, maar daarna werd het snel en zelfs met een extraatje. Top.

Snelle bezorging en goede producten

Had de sokken de volgende dag al in huis. Mn dochter is er blij mee.

Okay

in orde

Vlotte service

Vlotte service, goede prijzen en enthousiast advies ...

De bestelling was super snel binnen.

De site is heel duidelijk en de bestelling was heel snel binnen.

Snelle levering maar niet compleet

Twee paar blauwe sokken waren niet op voorraad. Dit is nu een week geleden en wachten op de nog te leveren sokken.

Alles naar wens

Snelle service en mooi prijsje

Snelle levering, goed product

Vorige week als 'proef'twee paar Noorse sokken besteld. Waren snel geleverd. Goede kwaliteit. Dus nu maar wat meer besteld.

Perfecte kousen

Snel en keurig geleverd. Prima kwaliteit

Prima service, en goede kwaliteit

Goede ervaringen met deze webwinkel

Goeie prijs kwaliteits produkten

Ik heb bij hun 2x een leren legging gekocht. En een kortelegging. Ben er erg tevreden mee. Zit super fijn. Mooie kwaliteit.

Uitstekende service!

Zeer snelle levering , alles in goede staat ontvangen. Ruilen geen probleem; helder uitgelegd en snelle afhandeling. Klantvriendelijk. Enige minpunt was de lange duur dat ik iemand van de klantenservice aan de lijn kreeg en daarbij erg luide ( onprettige) muziek.

super

netjes geregeld producten naar volle tevredenheid

Veel keus, snelle levering. Mooi verpakt

Prima kwaliteit en service. De kleuren waar ik naar opzoek was, heb ik exact naar wens gekregen!

Doen wat er is afgesproken

Ik wilde 2 artikelen ruilen en dit gebeurde probleemloos en ik had heel snel mijn nieuwe bestelling weer in huis

Goede producten, goede prijzen en zeer snelle levering! Ik ben erg tevreden en zal er zeker nog eens bestellen.

Fijne sokken prima kwaliteit snelle bezorging koop als het nodig weer bij jullie:vriendekijk groet.

het is de eerste keer dat ik bestel bij sokken-online. De kwaliteit is prima. En snel geleverd

Super snelle levering

Geweldige service

Snelle levering.

Snelle levering. Keurig verpakt

Alles goed verlopen

Bestelling prima, sokken prima, verzending prima

Gewoon goed, en eerlijk

Zeer goede communicatie