Bestelde huissokken

Wij bestelde huissokken in juni voor grootvader van 91 jaar, die binnen moet blijven. Hij is er zeer te vrden over.

Echt in orde

Zal er nog kopen

Mijn eerste ervaring was beter maar deze tweede was ook super. Iets langere levertijd en een verkeerde maat van 1 van de bestelde artikelen vandaar maar een 8 gegeven. Het blijft wel mijn favoriete sokkenwinkel met super kwaliteitproducten die ik heel belangrijk vind met mijn functie in de modewereld!

mooie produkten en snel en goed aangeleverd

geen zin in

Goede service, er was wat mis gegaan met mijn bestelling. Dit hebben ze heel netjes opgelost

helemaal af!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deze firma is voorlopig de enige waar ik enigzins betaalbare kousen kan kopen voor mijn zoon in maat 52 dank daarvoor

Goede ervaring

Ook telefonisch goed bereikbaar, hulpvaardig en gauw geleverde sokken!

Duidelijke website en snelle levering

Goede en eerlijke omschrijving van de producten en snelle levering. Alleen wel jammer dat er verzendkosten bij komen...

Fantastische service

Bamboe sokken prima kwaliteit ! Geweldige klantenservice !

Duidelijke website, snelle levering

Geen bijzonderheden, zoals je van een webshop verwacht

Bijzonder goede klantenservice, meedenkend!

Ik had vanwege handicap dochter (luier, dus grotere maat nodig) de goede maat besteld maar een grotere maat nodig. Ze dachten mee en ik kreeg de goede maat kosteloos opgestuurd. De oude, die ik inmiddels gebruikt had mocht ik doorgeven aan iemand die het goed kon gebruiken. Dus hier 2 erg tevreden klanten. Dikke aanrader dus....

Super snelle en goede service

Snel antwoord van de klantenservice en snelle levering, top!

goed maar verwerking van bestelling duurde lang

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de producten. Enkel was er wel lange tijd tussen bestelling en dat ze de producten op de post hebben gedaan. Voor de rest was wel alles goed.

Super!!

Levering en kwaliteit echt super. Echte aanrader

geen goede kwaliteit legging

De leggings had ik snel geleverd gekregen. Alleen de kwaliteit viel tegen en kleur viel tegen. Ik dacht dat ik een roestbruine kleur had, maar hij was echt oranje. Als ik hem terug zou sturen, zou ik zelf de retourkosten moeten betalen en dat is het niet waard voor een legging van 7 euro. Bovendien werd de legging na 1 keer dragen wijder bij de enkels. De kwaliteit van de legging is dus ook niet goed.

Efficiënt

Legging maten vallen klein uit maar de omruiling ging bijna vanzelf. Kleine bemerking: verzendingskosten voor omruiling vallen duur uit, bijna de prijs van 2 leggings samen.

Super, zowel levering als nazorg

Produkten snel geleverd en toe er toch een productie fout bleek te zijn was er binnen een uur al een nieuwe order onderweg. Super geregeld.

Duidelijke webshop en snelle levering

Snelle nette levering

Ik had een bestelling gedaan en deze is snel en netjes geleverd. Ik zou er zeker weer bestellen.

Kwaliteit en snelle service

top produkt

goede kwaliteit, passen prima qua maat en zitten lekker.

prima product en snelle evering

goede kwaliteit, mooi product en zeer goed bedrijf

Snel

Fijn dat ik een legging met de juiste kleur langs deze weg kon bestellen

TOP keuze, goede service, snelle levering

Geweldig assortiment, met echt goede kwaliteit, snelle levering, zeer tevreden Heb de t-shirten van bamboe voor zowel mannen als vrouwen (en extra lang) en echt goede werksokken, maar ook de sport en de sneaker bamboe sokken bestelt, allen zeer goede en fijne sokken, ook de fleurige, met print sokken zijn een gezelligheid aan onze voeten :), Ik kan echt zeggen bestel je goede kwaliteit sokken en t-shirten bij deze firma

Goed, snel, betrouwbaar!

zie boven