Bestelling goed, aflevering slecht.

Over de bestelling was ik tevreden, maar het bezorgen was een ramp. Ik woon op Akeleihof 30 in Roermond. Ik zag in het volgproces dat mijn bestelling op Akeleihof 32 was afgeleverd. Dat vond ik al vreemd, want ik was de hele dag thuis. En op nummer 32 was niemand thuis. Nu wordt er om 19.30 uur bij mij aangebeld. Er staat een man voor de deur met mijn pakket. De man woont op Maretakhof 30 in Roermond en daar had zijn buurman op nummer 32 mijn pakket ontvangen. De man op nummer 30 had een briefje in de bus gehad omdat hij niet thuis was en dat het pakket bij de buren was afgeleverd. Gelukkig was die man zo eerlijk om het pakket bij mij te bezorgen. Ik vond dit verhaal ook al heel vreemd, want het pakket paste gewoon in de brievenbus. Waarom moet je dan nog aanbellen? Dus een hele slechte beurt van de bezorger, gewoon de verkeerde straat ingereden.

Bestelling verloopt eenvoudig Keurig op de hoogte gebracht van bestelling en levering. Werd snel geleverd.

Goede pasvorm, snelle levering

Zitten goed, glijden niet weg.

Groot

Sokken vallen groot, maar dan zijn ze nog op de groei...

Geweldige snelle service

Echt een super ervaring. Ik wou het bezorgd hebben bij een afhaalpunt en een mailtje gestuurd en het werd gelijk geregeld. Ik vind het ook prettig dat je op de hoogte word gehouden van hoe de bestelling verloopt. Echt een super bedrijf. Als mijn panty's versleten zijn dan bestel ik ze gegarandeerd weer hier.

Goede service Snelle levering Goede kwaliteit

Heerlijke huissokken voor de lente

Met onze koude vloer heb ik echt moeten zoeken naar huissokken. ik heb ze gelukkig hier gevonden en had deze snel in huis. Blij en met warme voeten weer. Koude voeten is vreselijk

Super service en artikelen

Goed contact met bedrijf bij vraag, snelle levering en artikel zoals beschreven. Zeer tevreden

Snelle levering en prijs/kwaliteitverhouding 100%

Fijne artikelen !

Supersnelle levering en een fantastische klantenservice ! Kortom, heel tevreden en zeker aan te bevelen :)

Perfect en snel

Snel geholpen en producten van hoge kwaliteit

Fijne leggings en perfecte service!

Ik bestelde de eerste keer bij Sokken.nl en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde leggings. Vlotte website en de ondersteuning bij verzending die misliep was perfect!

Snelle service, goede kwaliteit

Gewoon goed

Zeer goede legging/panty webshop

Heb bij sokken-online al een paar keer iets besteld. Kwaliteit van de producten is goed, snelle levering en via de mail goed bereikbaar bij eventuele vragen. Prima service.

Makkelijk online sokken besteld Goede terugkoppeling via email Alles netjes in goede staat ontvangen En blij met de mooie dikke wolle huissokken met antislip

Heel fijne site

Ik ben zeer tevreden over sokken-online.nl. Aan de telefoon zijn ze ook zeer vriendelijk. En vandaag besteld morgen in huis .

Snelle levering en sokken van goede kwaliteit

Koop al jaren sokken bij sokken-online en de bestelde sokken waren weer zoals gewoonlijk van zeer goede kwaliteit. En ook nog eens een snel geleverd. Gewoon top.

Goede service en sokken uiteraard

Uitermate tevreden over de site, de betaling , de service en de kwaliteit van de sokken .

Top site Uitgebreide collectie Duidelijk Betaalbaar Goede snelle levering

Bezorging en klantenservice top

Snelle bezorging en klantvriendelijk

Goede producten voor een goede prijs

Snelle levering en producten zijn naar volle tevredenheid.

alles is correct verlopen

blij met mijn kousen

Heerlijke sokken

Eindelijk kwaliteit sokken die niet van je voet schuiven!

Bestelling de volgende dag al binnen.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD