Heel vlugge levering.

Service is goed

Al twee keer besteld bij sokken-online. Tweede levering duurde wat langer ivm kleur panty die er niet was. Alles netjes opgelost en ze denken echt met je mee. De bamboe sokken die ik heb besteld dragen erg fijn. Daar komen er meer van.

Fijne bamboe sokken en ondergoed!

Al meerdere keren besteld bij deze website. Kwalitatief fijne producten en bijzonder goede service.

Leuke sokken.

Leuke warme sokken. Goede kwaliteit.

Mooie sokken, snelle verzending. Heel netjes

Mooie artikelen en fijne communicatie

De bestelde artikelen zijn kwalitatief goed. Prijs/kwaliteit ook echt goed! Er was iets onverhoopt niet op voorraad. Ik werd netjes gebeld wat ik als alternatief wilde hebben, helemaal top! Zou zo weer een bestelling doen. Begrijpelijk dat bestellingen wegens enorme drukte wat vertraging oplopen.

Prima service.

Snelle bezorging gewoon super

Makkelijk kiezen, goed en ruim assortiment.

Prima webwinkel en snelle levering

Perfecte kwaliteit en snelle levering

De leggings zijn van perfecte pasvorm en ook mooi hoog in de taille en ook hele goeie kwaliteit

Goede communicatie en snelle service

Als je niet veel tijd wil besteden aan het zoeken naar een goede paar sneakers sokken is deze online-shop een beste oplossing.

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en alles is naar volle tevredenheid verlopen.

Gemakkelijke procedure om sokken te bestellen. Snelle levering die prima verpakt was. Prijs ook oké.

Zeer snelle bezorging. En een goede verzorging!

Handig en snel

Gemakkelijk sokken vinden, ruime keuze, snel in huis

De sokken voldoen aan mijn verwachtingen

De bestelling en de aflevering zijn naar wens verlopen. Ook over de prijs ben ik tevreden

Heel positief

Snelle levering en goede ontvangst. Service gericht. Dank.

Snelle levering top sokjen

Sokken zijn top zoals omschreven.

Kwal. Prijsverh.:prima. 1e bestelling mt.L/XL. besteld 2 paar.(is kindermaat?) 2e bestelling XXL besteld 5 paar.: Geweldig!!.(maat 44-46.)

perfecte sokken

Lekker warm en gemakkelijk aan te trekken

Besteld dag nadien in huis

Vlotte service

Top site snel besteld en snel in huis!

Happy socks besteld en zijn zoals verwacht goed!

We moesten even wachten op de bestelling omdat de kleur er niet was ,maar toen werden we netjes gebeld en kwam de bestelling supersnel en het zijn heel fijne antislip sokken . Een aanrader!

De sokken zijn prima, mooi om te zien en heerlijk warm!

Snelle levering, goed verpakt.

snelle levering goede sokjes zeer tevreden.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD