Alles OK.

Ik heb een jaar geleden dezelfde sokken besteld. Omdat ik schoenmaat 42 heb, heb ik toen de maat 39-42 genomen. Deze waren toen eigenlijk te klein waardoor ze snel kapot zijn gegaan. Nu heb ik 43-46 genomen en deze zijn ok.

Aangename ervaring. Ik kom zeker terug

Goede kwaliteit en betaalbaar

4 paar sokken bestel met anti slip. Deze had ik al eens besteld, deze sokken waren te klein geworden dus moesten we nieuwe hebben. Makkelijke site, goede kwaliteit sokken en betaalbaar. Heel fijn!

Netjes verpakt, snel verzonden, mooie producten. Helemaal top dus!

Super snel!

Fijne én leuke korte sokjes. Zakken niet van de hiel af!

Alles goed

Een aanrader om bij deze firma online te bestellen. Panty’s die ik bestelde, hebben een goede pasvorm en zijn van prima kwaliteit.

PRIMA! Fijne sokken, ga ik binnenkort nog wat bestellen.

Is naar wens verlopen,,correct.

Fijne klantenservice!

Ik had 12 paar sokken besteld en 4 paar werden per ongeluk in verkeerde maat geleverd. Ik heb gebeld, werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en kreeg meteen nieuwe sokken opgestuurd. Ook zat er zak in de verpakking, zodat ik de andere sokken gemakkelijk kon retourneren. Een foutje kan gebeuren, het gaat om de afhandeling!

Gewoon goed

De sokken zijn als omschreven en de verzending was snel. Dus alles prima in orde

Veel keus, goede sokken, goede klantenservice

Goede ervaring

Heerlijke katoenen pantykousjes supersnel geleverd

Eenvoudige bestelmogelijkheid, kwalitatief goede producten. Heel snel geleverd. Top bedrijf

In een woord GEWELDIG

Besteld en zo snel in huis echt perfect.

Ik heb het laatste pakketje in goede orde ontvangen

dank.

Snelle levering en goed product.

Snel besteld en geleverd dus zeer tevreden

Mooie kwaliteit sokken en super snelle verzending!

Zeer goede ervaring

Ik heb erg goede ervaring opgedaan

Prima kwaliteit, snelle levering

Mooie panty's

Keuze uit meerdere kleuren panty's. Daar was ik naar op zoek en heb ik gevonden!

Met succes ontvangen

Goede service.

Snelle levering!

Veel keus en de bestelling werd snel geleverd. Ook een ruiling was geen probleem.

Zeer tevreden!

Ruime keuze, goede prijzen en supersnelle levering!!!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD