Niet gebruiksvriendelijk

Ik kocht enkele weken geleden kousebroeken, maar niet alles werd geleverd. Er werd vermeld dat dit nageleverd zou worden maar ik heb niets ontvangen.. Ik kan ook niet meer aanmelden via de website om dit zelf te bekijken.. Wel goede prijs/kwaliteit van goederen.

Snelle levering en fijne kwaliteit!

Voor de 2e keer sokken en nu ook bamboe ondergoed besteld. Beiden hele fijne kwaliteit en toen van 1 paar de verkeerde kleur werd geleverd kwam men met een hele snelle en voordelige oplossing!

Mooie producent snelle levering

Zie hierboven

Mooi assortiment

Snelle levering, werd heel vriendelijk gebeld met een vraag over de gegevens. Kreeg goed advies, ruilen geen probleem.

Hele goede service en kealiteit

Snelle bezorging met de juiste artikelen en goede kwaliteit.

Super fijne sokken zoals ik ze wou!

En n snelle levering..Top!

Lekkere warme voeten

Mooie kwaliteit sokken voor een goede prijs. Even wennen aan het profiel over de sok maar fijn dat ze niet glad zijn

goede service! prima sokken

De service is super en de sokken ook

Mijn ervaring was uitstekend

Mijn ervaring was uitstekend

TOP.

TOP . Snelle levering en kwaliteit sokken en shirts.

Gekregen wat ik online zag!

Goede kwaliteit, snelle levering

Mijn dochter heeft regelmatig nieuwe maillots nodig. Hier koop ik maillots van goede kwaliteit in mooie kleuren. Erg tevreden.

Super kwaliteit

Goede pantys en letherlook leggings... pas weer een nieuwe letherlook legging besteld. Mooie kwaliteit en zit heerlijk...

snelle levering en mooie en goede kwaliteit sokken

Toppie

Snelle en correcte levering

geweldig tevreden

Alles prima kwaliteit. De sokken voor diabetes.. En het ondergoed, bamboe. Ook wat de bamboe sokken betreft. Alles netjes geleverd. Goede communicatie.

Geen problemen alles verliep vlot

Slechte ervaring

Gevraagd sokken zonder elastiek geleverd sokken met elastiek

Snelle service en goede kwaliteit

Goede kwaliteit sokken en snel geleverd , ook de prijs is goed.

snel en goed

heerlijke sokken besteld ,Voorheen op de markt nu hier , wel jammer mis het persoonlijke advies , de sokken ( apollo) zijn mij dierbaar ... kan ze iedereen aanbevelen

Alles prima geregeld

Snelle levering. Prima product tegen een redelijke prijs. Verzending te volgen via track en trace.

Snelle en correcte levering

Snel geleverd, alles conform bestelling, kwaliteit is goed

Ik ben prima geholpen.

Het probleem zit hem in DHL. De bezorgers maken er een potje van.

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs!

Prima sokken blijven mooi. Ongeveer half jaar geleden voor het eerst aangeschaft en zijn mooi en stevig na het wassen en dragen.

Heel erg goed

Ben blij dat ik deze firma heb ontdekt. Goede producten en een uitstekende afhandeling van de bestelling.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD