Kwaliteit,Service,Levering perfect,dus bestel ik hier direct !!!

Kwaliteit is top, service kan niet beter, levering is sneller dan snel. Klantenservice is meer dan goed, heb je een vraag, nog geen uur en je krijgt antwoord, dus duim omhoog !!! Ook veel keuze aan producten.

Goed produkt

Makkelijke site. Snel betaald en snel in huis! Prima!

Goede kwaliteit .Snelle levering

Snel verstuurd, maar zoek in de post. Winkel heeft terug betaald.

De winkel had de sokken snel verstuurd. Helaas is het pakketje zoek geraakt in de post. Erg vervelend. Hoewel het even duurde heeft de webwinkel het bedrag gelukkig netjes retour betaald. Ik kreeg zelfs een kortingscode voor een volgende bestelling. De kwaliteit van de sokken kan ik nog niet beoordelen, want die heb ik nog niet ontvangen.

Goed opgelost

Ontvangst bestelling duurde lang ( rond feestdagen) en er ontbrak 1 artikel. Daarover een briefje in de verpakking dat het niet in voorraad was en het nagestuurd zou worden. Ruim een week later zelf aan de bel getrokken. Daarna goede communicatie en service en artikel alsnog ontvangen.

Goede service, snelle levering

Ik had sokken besteld en 2 dagen later had ik ze in huis. Top!

Te laat bezorgd en ik draai zelf op voor het retour sturen

Zie bovenstaande, zeer slechte service

Super snelle service

Besteld en een super snelle en nette service. Ik bestel er zeker weer eens!

Sokken zitten goed.

Bestelling netjes afgewerkt, prachtige producten en netjes afgeleverd.

Ik kon kennelijk niet duidelijk op de foto's zien wat ik bestelde zodat ik twee paar pantykousen kreeg die anders waren dan verwacht.

Ik has een klacht omtrent een bestelling deze klacht werd snel en adequaat opgelost

Telefonisch erg slecht te bereiken, ik heb tig keergrbeld maar er werd nooit opgenomen

Bestelling is prima verzorgd.

Bestelling is prima verzorgd.

Pasmaat klopt niet, maar is opgelost.

De bestelde maat kwam niet overeen met de pasmaat. Na contact hebben we een andere sok met de juiste maat opgestuurd gekregen.

Goede omschrijving producten en goede kwaliteit.

Alles prima geregeld!

Mooie website. Bestelling snel in huis. Perfect verpakt.

Goede kwaliteit

Verkeerde levering uiteindelijk een goede oplossing en bestelling naar wens

1 bestelling geplaatst. Helaas niet naar verwachting. Contact gezocht voor een oplossing. In eerste instantie snel antwoord, daarna liet antwoord even op zich wachten. Na een negatieve beoordeling ging het wederom snel. Uiteindelijk is alles goed opgelost en was de bestelling naar wens.

De sokken zitten heel fijn en comfortabel

Geen zweetvoeten met deze sokken

uitstekend

Goede productomschrijvingen, goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging!

Goed bedrijf. Helemaal tevreden.

S'avonds besteld, dag erna in huis. Super kwaliteit. Volgende keer weer bij Sokken-online

Goede kwaliteit product

Mijn eerste bestelling was netjes geleverd! Het lijkt een prima kwaliteit!

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en leveren zoals afgesproken.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD