Kwaliteit is top, service kan niet beter, levering is sneller dan snel. Klantenservice is meer dan goed, heb je een vraag, nog geen uur en je krijgt antwoord, dus duim omhoog !!! Ook veel keuze aan producten.
Makkelijke site. Snel betaald en snel in huis! Prima!
Goede kwaliteit .Snelle levering
De winkel had de sokken snel verstuurd. Helaas is het pakketje zoek geraakt in de post. Erg vervelend. Hoewel het even duurde heeft de webwinkel het bedrag gelukkig netjes retour betaald. Ik kreeg zelfs een kortingscode voor een volgende bestelling. De kwaliteit van de sokken kan ik nog niet beoordelen, want die heb ik nog niet ontvangen.
Ontvangst bestelling duurde lang ( rond feestdagen) en er ontbrak 1 artikel. Daarover een briefje in de verpakking dat het niet in voorraad was en het nagestuurd zou worden. Ruim een week later zelf aan de bel getrokken. Daarna goede communicatie en service en artikel alsnog ontvangen.
Ik had sokken besteld en 2 dagen later had ik ze in huis. Top!
Zie bovenstaande, zeer slechte service
Beste Wanda, vervelend om te lezen dat je pakketje te laat schijnt te zijn bezorgt. Dit terwijl dhl aangeeft dat je pakketje de dag na jouw bestelling deze heeft bezorgt. Had even contact met de klantenservice opgenomen zodat wij het hadden kunnen oplossen. Hadden je graag tegemoet gekomen en geholpen.
Besteld en een super snelle en nette service. Ik bestel er zeker weer eens!
Sokken zitten goed.
Bestelling netjes afgewerkt, prachtige producten en netjes afgeleverd.
Ik kon kennelijk niet duidelijk op de foto's zien wat ik bestelde zodat ik twee paar pantykousen kreeg die anders waren dan verwacht.
Telefonisch erg slecht te bereiken, ik heb tig keergrbeld maar er werd nooit opgenomen
Hoi peter, gelukkig is het goed opgelost en zo hoort het ook volgens ons. Wat betreft de klacht over de telefonisch slecht bereikbaar vinden wij wel vreemd want wij zijn van Ma. Tm vrijdag van 09:00 t/m 17:00 bereiken aar op +31(0)224 – 227385.
Ursprüngliche Bewertung
Bestelling is prima verzorgd.
De bestelde maat kwam niet overeen met de pasmaat. Na contact hebben we een andere sok met de juiste maat opgestuurd gekregen.
Beste, Helaas komt het weleens voor dat de maatvoering niet correct is. Wanneer je contact met ons op neemt zullen wij dit dan ook altijd netjes oplossen! Met vriendelijke groet, Jack
Ursprüngliche Bewertung
besteld omdat deze site enkelsokken van maat 30-36 zou hebben. eenmaal binnen staat inderdaad deze maat op de sokken, maar zijn ze dezelfde grootte als de sokken 36-41. helaas dus niet te gebruiken voor mijn dochter.
Goede omschrijving producten en goede kwaliteit.
Mooie website. Bestelling snel in huis. Perfect verpakt.
Goede kwaliteit
1 bestelling geplaatst. Helaas niet naar verwachting. Contact gezocht voor een oplossing. In eerste instantie snel antwoord, daarna liet antwoord even op zich wachten. Na een negatieve beoordeling ging het wederom snel. Uiteindelijk is alles goed opgelost en was de bestelling naar wens.
Ursprüngliche Bewertung
1 bestelling geplaatst. Helaas niet naar verwachting. Contact gezocht voor een oplossing. In eerste instantie snel antwoord, voor alsnog zonder oplossing. Meteen terug gereageerd. Nu zit ik al meer dan een week te wachten op de oplossing en een reactie terug. Ik weet nog steeds niet hoe en wat ik precies van de bestelling kan retourneren en of er nog nieuwe exemplaren komen. In afwachting op reactie, hoop ik nu snel iets te vernemen.
Geen zweetvoeten met deze sokken
Goede productomschrijvingen, goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging!
S'avonds besteld, dag erna in huis. Super kwaliteit. Volgende keer weer bij Sokken-online
Mijn eerste bestelling was netjes geleverd! Het lijkt een prima kwaliteit!
Goede kwaliteit en leveren zoals afgesproken.
24 Molenstraat
Deurne 5751 LD