Goede kwaliteit/prijsverhouding

Gelukkig kan ik nog sokken en maillots van natuurlijke materialen kopen. Deze worden nog niet lang gedragen, dus ik kan nog niets zeggen over kwaliteir op langere termijn. Maat klopte.

Goede levering fijne sokken

Sokken passen perfect goede snelle levering

Prima sokken, knellen absoluut niet.

Snelle verzending, mooie sokken die niet knellen bij de boord.

Volledig naar wens

Zowel de kwaliteit, prijs als snelheid in leveren.

Helemaal prima

In ieder geval geen koude voeten.

5 paar wollen sokken gekocht...zien er goed uit en zitten/voelen lekker. Kwaliteit kan ik nog niets van zeggen... Verzending was oké .

Goed!

Goedkoopste en snel bezorgd!

Bestellen uit het grote aanbod ging eenvoudig. De sokken werden de volgende dag al bezorgd. Super hoor, die sokken-online!!!

Prima site

Bestelling keurig en snel bezorgd.

Slecht

Ik heb een pakketje geretourneerd en daar niets op gehoord

Bestelling kwam niet... na mailtje. Gelijk reactie. Was fout gegaan 31- 1 januari. Snel opgelost.

Wel goed

Er zaten wat foutjes in de website, waardoor ik de verkeerde legging kreeg toegestuurd. Bij de panties stond de verkeerde kleur. Het werd wel soepel opgelost

Gewoon top!

Prima sokken, prima te bestellen en snel geleverd

Uitstekende service

Prima en heel vriendelijk geholpen. Een voorbeeld voor web en online winkels!

Goede service, snelle levering.

Goede Service

Nadat mijn pakkrtje niet opvtijd was geleverd, zoek geraakt, alnog op tijd mijn kousen ontvangen. Ze hebben het gewoon opnieuw verstuurd.

Slechte kwaliteit

Panty's besteld. Er zou een subtiele glinstert inzitten Panty zat vol glitters en bij het aantrekken ging de panty direct stuk.

Na een foutieve levering, dit via mail gemeld. Een dag later al de juiste bestelling ontvangen. Het foutief geleverde artikel mag ik behouden. Prima oplossing en service.

Super tevreden

Geen warmere voeten dan voeten met merinho sokken

Mooie sokken, niet te duur, snel bezorgd

Goede communicatie👍

Mooie bamboesokken uitgezocht, door de feestdagen iets vertraagd, maar na 1 telefoontje waren ze de dag erna geleverd. Top

Snelle verzending en goede kwaliteit

Zie titel en de leren legging zit heerlijk

prima!

lekker warme sokken

Heel netjes afgehandeld

Ik had iets besteld waar ik niet zo tevreden over was. Na contact werd het totale bedrag terug gestort. Top!!!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD