Heel netjes afgehandeld

Ik had iets besteld waar ik niet zo tevreden over was. Na contact werd het totale bedrag terug gestort. Top!!!

heel fijn

Bestelling mooi op tijd aangekomen. Service is prima je wordt op de hoogte gehouden hoever ze met je bestelling en zijn en wanneer ze het gaan verzenden met track & trace.

Precies wat je verwacht.

Netjes verpakt, goed geïnformeerd over levering, goede kwaliteit.

Snelle levering en super kwaliteit.

ik zie nergens staan wanneer DHL order 10664 levert

slecht,3o dec. besteld 6 dagen geleden

super

snel geleverd

Goede kwaliteit en service

Ik koop vaker wat bij jullie.

Goede levering, goede sokken, makkelijk omruilen door simpel briefje

Top sokken voor een kleine prijs

Goede en snelle levering. Na contact ivm beschadigd artikel snelle afhandeling zonder problemen. Goede webshop, klantvriendelijk.

Goede snelle service

Geweldig. Sokken zijn niet duur en van goede kwaliteit, bestellen erg gebruiksvriendelijk en bezorgi

Ik ga zeker opnieuw bestellen bij sokken-online. Enorm goed bevallen.

Top bedrijf

Wij haalde vroeger de sokken op de markt bij jack maar helaas staat hij niet meer op de markt en verkoopt hij tegenwoordig online. Hebben nu meerdere malen sokken online besteld en worden altijd keurig geholpen en door deze firma (Jack) en alles is super snel binnen. De kwaliteit en pasvorm zijn altijd TOP

Snelle en correcte levering

Bestelling makkelijk geplaatst en levering volgens afspraak. Ook de sokken zijn goed. Vooral de huissokken.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Zie hierboven

Top top

Mijn bestelling kwam later dan wat er op de site was toegezegd. Als tegemoetkoming kreeg ik een extra set sokken.

leuke winkel

veel keus snelle levering

top

top

Goede service en snelle bezorging

Keurig bedrijf. Lost problemen keurig ol

Prima webshop

Goede service, snelle verzending, prima verpakking en de bestelde producten zien er keurig uit.

Zeer tevreden: snelle levering, duidelijk communicatie

Duidelijke website, de levering was snel en correct en ook de communicatie rondom de status van de bestelling was goed.

Aandacht en betrokken

Geweldige service

Prima in orde

Prima en snelle levering!

prima site snelle levering

ik krijg wat ik zoek snel geleverd mooi pasmaat

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD