Fijne sokken snelle service

Mijn vaste adres voor de beste sokken! Keuze uit veel verschillende materialen, diktes en soorten. Prima!

Top!!!

Snelle en goede service en heel goede producten.

Duidelijke site. Stap voor stap op de hoogte houden van het proces tot levering. Snelle levering.. Gekochte artikel is van goede kwaliteit, ben erg tevreden

Heel tevreden, voor herhaling vatbaar

Veel keus vooral in de merinowol sokken en snelle levering

Heel fijn

Nadat ik een aantal maillots had besteld, bleek een van de kleuren helaas niet voorradig. Hier werd ik netjes over gebeld. Ik kreeg de keuze òf crediteren òf misschien een andere kleur. Supergoede klantenservice en mooie maillots!

Super blij mee snelle verzending Mooie sokken fijne communicatie

Product was uitverkocht. Mail daarover niet verwacht en tussen spam terrecht gekomen. Duurde even voordat ik doorhad waarom de levering langer duurde.

gewoon goed

...

Super online shop voor warme voeten.

Ik koop mijn sokken al jaren bij sokken online,helaas voor hun,niet zo veel maar dat komt omdat de sokken gewoon zes jaar mee gaan,nu zijn ze echt op.Ze zijn super zacht.De mensen zijn heel klantvriendelijk en lossen alles op,dank jullie wel.

Super fijne sokken

Altijd even goed

En als dat niet zo is zorgt Sokken-online.nl daar wel voor!!!

Mooie sokken

Sokken zijn van goede kwaliteit en snel geleverd

Goed advies en prima product

Het bepalen van de juiste maat voor leggings is altijd wel een dingetje……Na advies de bestelling gedaan en ze zitten perfect! Chapeau!

Mooie leggings

De leggings had ik al een keer eerder besteld, daarom kan ik nu over kleurbehoud wat zeggen. De leggings blijven qua kleur erg lang mooi. De legging sluiten mooi aan. De verzending was ook weer super snel.

Vallen wel kort ben 180 maar legging is zeker 10 cm te kort gebruik hem maar voor voor en najaar dan kan het net. De maat zelf valt prima.

Juiste product, voordelig, snel en vooral attent

Juiste product is hoop ik vanzelfsprekend voor elke webshop. Beduidend onder prijs van andere aanbieders was het zeker. De belofte van snelle levering is 100% nagekomen. Meest opvallend was echter dat er telefonisch contact opgenomen werd omdat ik een opmerking bij de bestelling geplaatst had en die om wat berduidelijking vroeg. Dat heb ik ervaren als heel attent (zeker gezien de beperkte omvang van de bestelling).

Goed passende sokken!

Goed maar er blijven verbeterpuntjes

Tijd tussen bestellen en daadwerkelijk ontvangen is best lang. Er wordt geen track&tracé doorgestuurd. Ook moet jevooraf een account aanmaken en krijg je na het invullen van je naw gegevens bij bestellen geen verzoek om het om te zetten naar een account. Misschien kunnen jullie hier iets mee. Producten zijn prima

lekker warme sokken

mijn voeten zijn nu lekker warm als ik in bed stap. Alleen viel het ene paar kleiner uit dan het andere. Maar ze rekken wel mee.

Je kunt hier niet teveel van hebben!

Heerlijke sokken, echt fijn die antislip en zo lekker warm. Een hele goeie koop...

Snel en prima geregeld

Bestelling netjes uitgevoerd. Product was niet helemaal leverbaar maar het geld stond de volgende dag weer op de rekening. Goed werk op deze manier.

Sokken zien eruit zoals omschreven op de site. De huissokken zitten heerlijk. De wandelsokken nog niet gedragen dus daar kan ik nog niets over zeggen. Levering was snel en keurig verpakt. Waarom ik geen 10 heb gegeven komt omdat de huissokken van het merk Apollo zouden zijn, dat stond op de site. Apollo stond niet op het label van de huissokken die geleverd zijn. Verder zien de sokken er wel hetzelfde uit als op de site.

Heerlijke sokken

Zeer fijne sokken, ik ververs ze iedere dag.

Snelle levering en topkwaliteit

Mooie kleuren en goede kwaliteit. Ik bestel al mijn katoenen legging altijd hier en ook mijn sokken. Daar ben ik heel tevreden over.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD