Geniet weer van warme sokken

Bestellen gaat prima. Bezorging niet vlekkeloos maar dat lag aan bezorging door DHL.

Dankbaar voor de extra hulp

Ik heb zeer prettige ervaring bij het kopen van kniekousen prima service vlotte levering en goede kwaliteit

Het gaat allemaal goedkomen.

Naar aanleiding van mijn vorige beoordeling heeft de bijzonder sympathieke eigenaar telefonisch contact met me opgenomen. Het feit dat er nog niet op mijn mail gereageerd was bleek het gevolg van een misverstand te zijn. Hij gaat er alles aan doen om mij een onbeschadigd exemplaar van mijn bestelling toe te sturen.Daar heb ik beslist alle vertrouwen in. Hij vertelde me dat, als er problemen met een geleverde bestelling zijn, je ze ook gewoon kunt bellen op het telefoonnummer dat op de website van sokken-online vermeld staat. Fijne kerstdagen!

Geweldige service!

Sokken waren uit verkocht, er werd meegedacht over een oplossing en die werd gelijk naar tevredenheid geleverd, top!

het gevraagde snel en tijdig geleverd

voor de eerste keer sokken besteld op internet aangezien er niet bijstaat :vandaag besteld, morgen geleverd rekende ik op enkele dagen. dat was dus ook zo keurig verpakt en onbeschadigd

ziet er goed uit

ik dacht eerst daar pas ik niet in , ik ben 1.86 lang maar de lengte ging heel goed , bovenstuk had iets hoger mogen wezen. maar verder ben ik zeer tevreden

Top!!

Prachtige sokken. Super kwaliteit. Pasvorm is perfect.

boord panty te strak

Prima levering en prima kwaliteit.

Prima shop. Goede kwaaliteit.

Voor het eerst bij sokken-online besteld. Enorm veel keuze. Shop is overzichtelijk. En de bestelling werd snel geleverd. De bestelde artikelen voldoen aan de beschrijving en zijn van prima kwaliteit.

Professionaliteit & kwaliteit

Goede ervaring

Super kwaliteit en super service

Veel te late levering

Ik bestelde sokken. Onduidelijk wanneer sokken geleverd zouden worden. E-mail daarover marginaal en laat beantwoord.

prima geleverd

mooie, fijne sokken maar ze zakken snel wat af.

Xxxxxxx

De sokken zijn voor mijn dochter en is een jerst cadeautje kan hrt nog niet beoordelen

top service

Telefonisch contact gehad over een levering. Zeer goed geholpen. Uiterst tevreden.

Fantastisch!

Ruime keus in de niet saaie variant! Mooie website, duidelijk, makkelijk bestellen en snel bezorgd. Alleen maar positief. Tot gauw.

Lekker warm .

Goede kwaliteit sokken . Lekker warm

Duidelijke website, sokken werden snel bezorgd

snelle correcte levering

Voor de eerste keer besteld bij Sokken- online, en ben zeer tevreden over de snelle uitvoering van mijn bestelling. Zal zeker in de toekomst vaker bij Sokken- online bestellen

Erg goed

Aantrekkelijk geprijsd en snelle levering

fantastische servise

Eerst had ik een te kleine maat besteld. Terug kunnen sturen. de volgende dag was er al een maat groter. super !

Perfect..

Snelle levering, prima verpakt, duidelijke communicatie omtrent tijdstip levering..top!

Heel tevreden na eerste kennismaking. Helaas maar één paar besteld. Dus verzendingskosten betaalt voor dat ene paar, wil ik er bijkopen moet ik die opnieuw betalen, spijtig. Prijs, kwaliteit zeer goed.

Prima sokken

Lekkere sokken zitten goed en warm Alleen 1 paar waar haken in zaten beetje jammer

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD