Snelle levering en fijne sokken

Super!!!

Bestelling volgende dag in huis helemaal top

Helaas wel zelf moeten betalen voor retour als ik wil omruilen van maat

Goed product snel geleverd

Goed product snel geleverd

Leveren heeft iets langer geduurd

Perfect!

Snel geleverd, keurig verpakt!

Toezeggingen aan de telefoon worden niet nagekomen

Dinsdag 12 september een bestelling geplaatst, donderdag 14 september gebeld, in account is bestelling nog steeds niet verwerkt. De bestelling zou dezelfde dag nog verzonden en vrijdag 15 september geleverd worden. Zondag 17 september blijkt de order nog steeds niet verzonden te zijn. Is dit hun beleid van toezeggingen doen ? Waar blijft mijn bestelling ? Factuur 000161134

Sokken zitten lekker.

Super!!

Goede producten ,snelle levering en keurig verpakt.

Fijne sokken

top zaak.....top service....top levering!

Bestel al jaren voor de vereniging mijn spullen bij jullie. Ook voor prive bestel ik vaker , en zoals altijd snel geleverd, en mooie kwaliteit! ik ben fan...

Niet opkruipende shorts voor schurende bovenbenen

Deze zijn goed: Sarlini shorts!! Fijn materiaal en kruipen niet op. Snel besteld en snel geleverd. Ik heb nu alle 3 de kleuren. Blij mee.

Alles netjes ingepakt en paste precies in de brievenbus.

Omdat ik tijdelijk aan huis gekluisterd ben leken antislip sokken wel een goede uitkomst te bieden in plaats van de hele dag op pantoffels te lopen. Op internet zoekend kwamen we bij Sokken-online terecht waar ze ook nog eens antislip slofsokken hadden. Meteen 2 paar slofsokken en 2 paar lange sokken besteld en ze passen prima, zijn niet te warm en vooral goed antislip. Het waren niet de goedkoopste die we zagen op internet maar dat namen we op de koop toe evenals de toch wel wat hoge verzendkosten.

Top geregeld

Snelle en correcte levering

Helemaal top!

Goed verzorgd en helemaal blij!

Goed en snel

Niet best

De bezorging was goed het product valt tegen

Snelle levering.netjes verpakt. Prima product.

Precies gevonden wat ik wilde

Goede kwaliteit, snelle verzending, goede prijzen

Kwalitatief goede sokken, snelle levering

Sokken heb ik besteld voor mijn moeder, die in een revalidatiecentrum 1 paar van die oerlelijke groene antislip kousen heeft gekregen. Nu maar extra sokken besteld in een neutrale kleur. Het zijn dikke sokken. Met de warmte van afgelopen tijd, was dit niet prettig. Maar ja, nu waren ze te warm en in de winter waarschijnlijk precies goed.

Vlotte bezorging

?

Goede leggings

Het paars had op de website iets duidelijk mogen zijn. Ik dacht donker paars te bestellen , dit was niet helemaal naar verwachting. Verder prima en snelle levering

Prima sokken

Fijne site en fijn bedrijf, sokken besteld. Werden snel geleverd en de sokken bevallen prima!

Broekjes zitten heerlijk. Helaas naar 1 dag dragen was er 1 al kapot. Maar dat is netjes geregeld met een nieuwe

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD