Super geholpen, vriendelijk te woord gestaan!

Tijdens de bestelling had ik iets verkeerd gedaan , na een telefoontje probleemloos opgelost. Fijn dat dat mogelijk was.

Goede producten en snelle service

Gewoon goed

Altijd veel voorraad en duidelijk bestelproces.

Top service!snel geleverd en goede service. Echt n aanrader!!

De kwaliteit van de leggings verschilt, terwijl ze in dezelfde prijsklasse vallen

De kwaliteit verschilt van de leggings. Ik heb witte en zwarte bestelt. De zwarte zinn haast niet elasticiteit. Als je ze wil retouren, dan moet je de retoutlabel zelf betalen, terwijl het een fout van sokken.nl is. Dit is al de tweede keer dat ik dit meemaak bij sokken.nl.

prima, echter de sokken zijn veel te hoog, ze komen over mijn knie

Snelle sevice en goede kwaliteit

Binnen de 2 dagen had ik mijn bestelling. De halve sokken waren een dans saver voor mijn vrouw haar tenen op het huwelijk van mijn zoon :-)

Prima sokken

Mooie kwaliteit

Vlotte levering en naar wens

Vlotte levering en naar wens

Snel en goed! Ik had twee bamboe hemdjes besteld en die zijn heel fijn

Prima !

Meerdere keren sokken gekocht. Goede service en prima prijs/kwaliteit. En...de maat is ook goed.

Niks aan te melden zeer goed

Goede service, zoek optie is glitchy

Ik had contact opgenomen met de klantenservice toen ik niks over het pakketje hoorde een paar dagen na bestelling. Antwoord kwam prompt binnen een paar uur binnen en even later kreeg ik een bevestiging van verzenden, dus dat was helemaal top. Toen was het ook snel binnen en heb ik zowel een ander als mezelf erg blij kunnen maken met de artikelen. :-) Assortiment is lekker ruim en goed onderverdeeld in categorieën. Ik was voornamelijk op zoek naar thermo panties en daar was geen apart filter of categorie voor, natuurlijk. Helaas werkte de zoek functie niet zo goed toen ik op het woord thermo probeerde te zoeken, maar ik heb alles kunnen vinden wat in wilde.

Besteld en netjes bezorgd

Bestelling gedaan. Goed kunnen vinden,overzichtelijk. Daarna netjes ingepakt bezorgd.

Leuke en goede kwaliteit sokken, snel geleverd

Sokken met leuke print last-minute (ontdekt) nog besteld en aan cadeau toegevoegd. Leuk en divers assortiment. Tevreden klant en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt

Top product

Hele fijne broekjes. Blijven goed op z’n plek en zijn van mooi dun materiaal. XXL past ook prima bij maat 48/50.

Vlugge levering, netjes verpakt.

Prima sokken

De levering is heel vlot verlopen. De sokken zijn aangenaam om dragen. Een aanrader.

geweldig op gelost

prima service

perfect!

Verkeerde bestelling na 2 dagen nieuwe bestelling met extras binnengekregen! Dat noem ik nou topservice.

sokken prima, kleur niet

Sokken prima alleen in de verkeerde kleur.Had blauw besteld en grijs gekregen.

Mooie kleuren

Het assortiment panty s heeft mooie kleuren De pasvorm en de maten kloppen Het enige nadeel is de iets langere levertijd dan gedacht

Goede service Goede kwaliteit

slechte maatvoering

en daar heb ik al eerder uitgebreid over gemaild met als reactie: deze klacht nog niet eerder en wellicht krimpen ze in de was.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD