Ik dacht Bamboe onderbroeken van Apollo te bestellen maar kreeg ern ander merk geleverd

De onderbroeken die ik geleverd kreeg zijn wua pasvorm wat aan de kleine kant M is eigenlijk S en L eigenlijk M. Nadat ze uit de verpakking waren gehaald en gepast had ik geen zin om ze terug te sturen

Product en levering naar wens

Gewoon goed

Zoals gezegd gewoon goed alles in orde snelle levering

Deze sokjes zijn de allerfijnste die ik ooit heb gehad. Zitten mooi glad en zakken niet af!! Erg tevreden!

Fijne sokjes en snelle levering, en leuk dat je voor korting kunt sparen.

Product was snel geleverd en naar wens.

Heel blij met deze katoenen pantykousjes

Ik ben heel blij dat ik deze katoenen pantykousjes gevonden heb. Vroeger kocht ik ze vaak, maar tegenwoordig zie ik ze in geen enkele winkel meer. Ik knip ze op maat en draag ze onder mijn polsbrace. Als je er niets onder draagt, is je hele arm nat van het zweet. Ik heb ook al tube-verband geprobeerd, maar dan schuurt meer en het is wit, terwijl mijn brace zwartgrijs is.

Keurig op tijd bezorgd en in nette verpakking.

Snelle levering en goede pasvorm

Alles was goed

Goede kwaliteit sok

Goede kwaliteit sok

geen klachten

pakje op tijd binnen

Pakje was keurig op tijd! Wat ik besteld had was ik erg blij mee!

Vandaag besteld, morgen ontvangen

Ik heb toevallig de site ontdekt. Ik was heel blij met de leggings aanbod. Meteen besteld in meer vrolijke en gewone kleuren. Tot mijn verrassing heb ik ze volgende dag ontvangen. Topper!!!

Supervriendelijk en professioneel !

Wat een verademing om een vriendelijk en aangenaam contact te hebben met dit bedrijf. Toen Post.nl het weeral eens verschillende malen liet afweten om mijn pakketje te leveren zijn zij er direct opgesprongen en kon ik rekenen op hun gemeende bezorgdheid. Ze wilden me zelfs nogmaals het product toesturen ! Topbedrijf !

Snel geleverd, precies op maat

Meerdere korte leggings besteld. Snel geleverd, ze zijn wel precies op maat. Advies is ruim bestellen.

Fijne service

Snel geleverd en super kwaliteit

Snel, goed en prijswaardig

Snelle levering, precies volgens beschrijving, zit uitstekend. Maat vond ik moeilijk dus van 2 maten 1nbesteld. Geen op of aanmerkingen verder, gewoon goed.

kleur was niet goed,

Ik heb het pakket terug gestuurd, maar daarna niets meer vernomen. Of ik jullie ga aanbevelen ligt aan de afhandeling van deze bestelling.

Ontzettend goede service

Heel goed geholpen, denken goed mee, service is perfect

Goede kwaliteit

Snelle versturing

Goede kwaliteit

Ik heb al meerdere bestelling gedaan en ben altijd zeer tevreden over de sportsokken.

Geweldige service en kwaliteit sokken

Geweldige service en kwaliteit sokken ik heb altijd artikelnummer 2309-699 Teckel sneaker sokken zonder naad ze zitten heerlijk en lekker zacht. Zéér tevreden ze hebben bij sokken-online de beste!

levering niet voltooid

met enige vertraging zijn 2 paar sokken geleverd. De andere twee paren zouden worden nageleverd, wat tot op heden nog niet is gebeurd. Op 2 mails die ik hierover heb gestuurd heb ik geen rectie gekregen, Ben dus niet bepaald tevreden

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD