Valt erg klein

Broekjes zien er mooi uit, alleen vallen ze helaas best klein. Heb ze maar weggegeven.

Zoals omschreven zitten de sokken comfortabel, ik ben er blij mee!

Ruime keuze

Mooie sokken

Alleen zou ik volgende keer een maatje kleiner nemen, heb normaal gesproken maat 44

Snelle levering, goede kwaliteit

Zie hierboven

Sokken zijn zoals beschreven

Zeer snelle terugzending na ruilverzoek

Erg blij met de verrassend snelle terugzending na mijn ruilverzoek (legging viel te klein). Zo kan de bestelling toch nog net mee op vakantie. Fijne artikelen ontvangen. In het pakket was geen tekst bijgevoegd hoe te ruilen/retourneren. De tekst op de site is lang als het gaat om retourneren en ruilen. Ook staat dit op twee verschillende pagina's. Hierdoor heb ik er even werk aan gehad om het pakket retour te zenden. Dit kan vereenvoudigd worden. Het maakte dat ik voor de terugzending even goed baalde van de bestelling.

ok

levering zonder problemen

Snelle levering, mooi product.

Duidelijke communicatie, snelle levering, mooi product, goede prijs/kwaliteitverhouding.

Altijd vlug bezorgd en gewoon goed

Mary Quant inspiration

Ready for autumn cycling with bright colors!

Goed alleen kleur had ik donkerder verwacht

Snelle verzending en goed verpakt

Goed merk en snelle levering

De legging was helaas korter dan gehoopt maar wel gehouden.

Goeie prijs, snelle levering

Een aantal Puma sokken besteld i.v.m. De prijs bij sokken-online.nl. Alles was keurig verpakt en zeer snel geleverd!

Snelle leverijng en produkt voldoet aan de omschrijving.

Een geweldige ‘menselijke’ ervaring

Toen mijn bestelling maar niet werd bezorgd ben ik gaan bellen. Een heel vriendelijke mevrouw vertelde dat ik zou worden teruggebeld. En ja hoor, dit gebeurde, uitleg waarom de bestelling niet was bezorgd en ik kreeg ik extra paar sokken. Een dag later ontving ik het pakketje .

Overzichtelijk en snelle verzending

De sokken waren gemakkelijk te vinden op de website. Niet te duur. Goede kwaliteit en snelle verzending. Heel tevreden.

Mooie kwaliteit sokken en super snel geleverd.

Goede kwaliteit sokken, veel keus en super snel geleverd.

Fijne wandelsokken,die op een snelle manier geleverd zijn!

Correct geleverd. Goed materiaal. Alles prima in orde.

Goed geregeld top

Snel en in orde

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Goede items

Items zijn top in orde, alleen jammer dat het pakket gewoon aan de voordeur stond. Goederen konden zo meegenomen worden door eenieder

Super snelle levering en zit erg lekker!

Perfect.

Hele fijne comfortabele sokken, zitten perfect en verschuiven niet. Kwaliteit: goed.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD