Snel en goed geleverd

Mijn pakket was zeer snel binnen. De sokken zitten heerlijk en zakken niet af.

Genoeg keuze

Een zeer goede ervaring

. Goed product en goede service

Prima service!

Prima service en goed product!

Zit goed en snelle levering

Heb broekjes gekocht voor onder een jurkje.. zitten heerlijk!

Uitstekend!

Fijn geholpen. Heel vriendelijk! Snel verstuurd, helaas waren de leggings voor mij toch te strak dus terug gestuurd.

Snel en netjes.

Top service en product ook zeer naar wens

Prima kwliteit

Mooie sokken. Ziet er goed uit

Prima sokken

Prima sokken, maat goed, kleur goed

Helemaal top.

Genoeg keuze , goede kwaliteit en op tijd ontvangen

Snelle levering Sokken zijn prima en zitten heel goed. Rijden wandelen, hardlopen en mtb-en. Alleen hopen dat ik langer ermee doe als de vorige paren. Daar zat ik telkens met mijn teen door de groen zwarte overgang. (Niet hier besteld dacht ik)

Makkelijk te bestellen. Duidelijke website. Keurig verpakt en snel geleverd.

Is heel erg goed

Top goed aangeleverd mijn aankoop is ook geslaagd! Ik zal de volgende order plaatsen .

Prima sokken ook na het wassen

Prima sokken, zacht en prima pasvorm

Fijne boxers, snel geleverd

Goed. Producten waren snel geleverd

Superfijn die korte leggings!

Een van de weinige shops die een scala aan kleuren aanbiedt van korte leggings. Zitten superfijn onder een rokje of jurk en kleden mooi af. De gladde stof is essentieel omdat katoen stropt onder een rok of jurk. Wat mij betreft mag er een nog breder scala aan kleuren komen

Voor de eerste keer hier besteld. Wat me opviel: heel snelle afhandeling. Binnen het uur had ik een mailtje dat mijn bestelling aan de bezorgdienst was overgedragen en inderdaad werd het de volgende dag al bezorgd. Goede kwaliteit sokken. Ik ben heel tevreden.

ik heb mijn geld nog niet terug .

Goede sokken voor een goede prijs!

Kom al best een paar jaar bij sokken-online naar grote tevredenheid. 1) Prijs/Kwaliteit: Is zeker ok, temeer als je gespaarde punten inwisselt. 2) Klantvriendelijkehid: Problemen worden naar behoren opgelost Dus kortom... een aanrader als je van lekkere warme sokken houdt!

Snel en goede kwaliteit super.

Fijne sokken

Fijne sokken. Snelle levering

uitstekend.

snelle bzorging, mooi product.

Snel geleverd. Alles dik in orde.

top

Veel soorten sokken en snel geleverd. goede pasvorm en prijs/kwaliteit ook top. Kom zeker vaker terug.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD