Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Goed bereikbare klantenservice, prima service en supersnelle verzending!

Perfect!

Fijne website, snelle verzending, goede producten en zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ik had zelf een foutje gemaakt bij de bestelling, waar ik pas na betaling achter kwam. Ik kreeg gelijk een heel fijne reactie en ze hebben mijn fout kosteloos voor me hersteld. Mijn eerste ervaring met dit bedrijf en ik ben zeer tevreden.

Vlotte levering! Prima product

Goede prijs/kwaliteit verhouding

erg te vrede

Prima service en uitstekende klantvriendelijkheid

In 1 woord formidabel.

De verzending gaan echt snel. Kwaliteit is goed en niet duur ook.

leggings

makkelijk bestellen en vlotte levering

Precies wat ik wil

Voelt fijn aan en past perfect.

Snelle levering, goed product

Binnen één dag geleverd. Hele fijne bamboosokken!

Supersnelle levering, goed product en keurig verpakt.

Super snelle levering, product is van mooie kwaliteit en geleverd in een nette verpakking. Absolute aanrader!

Niet goed

Ik had sokken maar ook van die wielrenbroeken (3x XL) besteld, krijg ik maat 44/46 binnen. Sorry maar dat is geen 3x XL

Sneaker sokjes bambo

Geweldige service Goede sokken , kousen , sneakersokken van dit merk Snelle levering Top bedrijf

Goede service en fijn ondergoed

Ik had een verkeerde kleur gekregen, en doorgegeven dat dat gebeurd was en dat ik het wel zou houden. Kreeg meteen antwoord en korting die ze meteen terugstortten. Heel fijn opgelost, ook al was dat niet nodig geweest.

Uitstekende service

Zeer correct.

Snelle en correcte levering

Goeie sokken

Oké

hele fijne antislip sokken

Deze antislip sokken zijn heel fijn en vooral dat de sokken er in maat 47 zijn

alles ok

precies zoals het moet, en kwaliteit ok

Te klein

Was te klein

Geweldige service

Ik had 2 fietsshorts besteld in dezelfde maat. 1 zat goed en de ander was te klein. Mail gestuurd, snelle reactie ontvangen met een oplossing. Kreeg een nieuwe opgestuurd. Echt top! Zou deze website zeker aanraden.

supersnel en supergoed

heel snel geleverd goede kwaliteit

Je wordt goed op de hoogte gebracht van de leveringstijd. Ook de sokken zijn in orde en goed verpakt. Prijs is ook super.

Topper

Aanrader. Prima levering, goede sokken