Snelle levering ,aantrekkelijke prijs

Snelle levering,aantrekkelijke prijs

Hak blijft niet zitten.

Voetsokjes glijden van de hiel af. Ondank siliconen kussentjes. Na 100 meter lopen zitten ze al onder de voet. Heel irritant. Dit overkwam zowel mijn vrouw als ik.

Voor een voorstelling had ik een witte legging nodig en heb het hier gevonden. Ook erg blij dat het na 2 dagen al geleverd was!

top kwaliteit

sokken gekocht met anti slip nappen snelle levering heel goede kwaliteit echt een aanrader

snel en perfect

de levering was er snel de verpakking was perfect de inhoud/artikelen was naar wens

Zitten perfect

Sokken blijven mooi zitten, zakken niet af. Doordat ze naadloos zijn heb ik geen pijn meer aan mijn voeten. Zijn een aanrader.

Goed bedrijf

Makkelijk bestel en betaalsysteem. Mooi assortiment. Snelle levering.

Snel bestellen via internet en vlotte levering

Prima, heel goed.

Mijn ervaring in één zin : OK

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt : OK

Mooie sokken

Twee paar wandelsokken , zien er goed uit snel geleverd

Gewoon goed zoals het hoort

Prima, snel geleverd

Mooie legging

De legging was mooi en op tijd bezorgd.

prima service

goed product deze gekochte katoenen capri leggings met de juiste maat.

Zeer slecht product

Na 2x aangehad kon ik de werksokken al weggooien

Goede kwaliteit en fijne service

Mooie producten binnen gekregen. Met een product was een probleempje, dit is goed opgelost. Vriendelijk personeel.

Deel bestelling niet ontvangen

Krijg ik mijn Falke sokken nog? Anders graag per ommegaande geld terug! Als je iets helemaal niet op voorraad hebt moet je niet doen of t wel zo is. De Falke sokken kan ik overal kopen en waren t duurste van de hele bestelling. Juist omdat ik ook andere sokken kon kopen koos ik voor jullie. Wat een deceptie. Jammer hoor.

De levering is snel en correct gebeurd. De artikelen zijn top! Ik ben blij met mijn aankoop!

Snel en correct

Sokken zijn goed te gebruiken, echt antislip

Pakket aanvankelijk niet ontvangen. Daarop is zeer accuraat gereageerd en heb spoedig alsnog alles ontvangen. Goede, snelle en heldere communicatie!

Snelle service en complete bestelling

Alles wat ik besteld heb netjes verpakt in goede orde ontvangen, tevreden klant

Prima, zowel van kwaliteit als de levering zelf

De leggings zijn goed. Goede kwaliteit voor een nette prijs. Wat lang maar ik ben klein en heb speciaal voor mijn buik een wat grotere maat besteld. Ik verwacht dat ze na het wassen op 40 graden wel korter zijn en anders even zelf aanpassen of korter maken. Ze zitten trouwens lekker. Zó belangrijk!

Hele goede service

Bestelling gekregen, verkeerde maat, gemaild, gebeld en een dag later de goede maat gekregen incl een retour envelop.

Zoals het hoort.

Gekregen wat ik besteld heb, zoals het hoort dus maar dat is tegenwoordig elders nog wel eens anders.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD