Die Strumpfhosen sind einfach sehr gut, schnelle Lieferung, guter Preis!

Die Strumpfhosen sind einfach sehr gut, schnelle Lieferung, guter Preis! Immer wieder gerne!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Producten heel netjes verpakt en precies zoals beschreven

Prima maillots, prima service

Op de website zijn de producten die ik zocht eenvoudig te vinden op maat en kleur. De communicatie over de bestelling en de aflevering zijn tijdig en voldoende. Overzichtelijke informatieve emails! Geen overbodige communicatie. De kindermaillots die ik heb ontvangen zien er precies zo uit als ik hoopte. Goede katoen kwaliteit. Voortaan bestel ik deze via Sokken-online.

Goedecsite, mooie produkten

Eenvoudig besteld, netjes geleverd

Al eerder dezelfde sokken gesteld. Toenbtevredenven nu weer.

Zeer fijn en snel geleverd

Het is makkelijk zoeken naar de sokken die ik nodig had en zonder problemen de betaling afgerond. Prima kwaliteit en prijs verhouding. Top

Heerlijke sokken!

Ik heb Merino wollen sokken besteld en ik had ze snel in huis. Keurig op de hoogte gehouden betreffende de bezorging. Het zijn heerlijke sokken en ze houden je voeten lekker warm. Ik ben er heel blij mee! Voor wie net als ik altijd koude voeten heeft een aanbeveling.

Fijne sokjes, snel geleverd!

Sokjes zitten heerlijk, boordjes knellen niet.

10.

Geweldig goed product. Snel op tijd.

top!

Snel en goede kwaliteit!

Ruime keus en zorgvuldig geleverd

Toppie

Mooie sokken ,supersnel geleverd ,topbedrijf .zeker een aanrader...

Mooie kniekousen, zakken niet af en goeie prijs. Snel geleverd

Zeer tevreden met bestelling

Zeer tevreden over sokken online. ruime keuze en pakket was goed verzorgd.

Correct afgehandeld iets minder e-mailverkeer.

Zoals gezegd hierboven.

Redelijk geprijsd en van een prima kwaliteit

Alles is gegaan zoals was voorgesteld. Prima leverancier.

Makkelijk te bestellen, zeer goede kwaliteit (letherlook legging met fleecevoering). Zeer tevreden, zou het zeker aanraden.

Retour

Ik heb geen info aangetroffen over mogelijkheid retourzending

Netjes verpakt snel geleverd

Sokken zien er op het eerste gezicht goed uit. Heb ze nu een week en ze dragen lekker. Nu afwachten hoe lang ze meegaan. Ik hoop langer dan die andere leverancier van bamboo sokken want daar vielen de gaten er in met een paar keer dragen.

goede sokken

de beste sokken die ik ooit heb aangehad!

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooiste legging

Niet eerder een legging gehad die zo aan alle voorwaarden voldeed. Goede brede fijn zittende tailleband en mooi materiaal. Naadloos. Kortom perfect. Heb er gelijk 10 van besteld.

Juiste en snelle levering

Het juiste product in korte tijd geleverd.

BAMBOO sokken

De sokken waren veel te groot. Ik heb maat 46 en ik had 43-45 besteld en gekregen. Ze lubberen en zijn ook veel te wijd. Ze zitten niet warm. Klantenservice kon niets voor me doen, ik mocht ze terugsturen als ze nog verpakt waren. Maar hoe dan te passen!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD