Snelle levering en goede producten

Goede sokken voor goede prijs en snelle bezorging

Makkelijk uit te zoeken wat je nodig hebt met snelle en correcte bezorging

Super service

Prima service, vlotte levering en goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker voor herhaling vatbaar. Fijne sokken.

Snel en goed.

Het kan niet beter.

Snelle bezorging en goed product

Fijn product , goed milieuvriendelijk verpakt, goedkoop en zeer snelle bezorging

Verkeerde kleur sokken geleverd. Meteen de volgende dag had ik de goede kleur al binnen

Netjes verpakt

Op de 1 of andere manier was er iets niet goed gegaan, ik heb een mail gestuurd en zo snel een reactie. Verder een vriendelijke man die me gerust stelde en dat het in orde zou komen. Super!!

Der Auftrag wurde bestens abgewickelt

Bestellt, bezahlt geliefert - alles, wie es sein soll!

Bijzonder goed advies gehad aangaande ondergoed en sokken voor een bejaarde man met beperking. Zeer vakkundig, aardig en betrokken bij de klant.

Heel vriendelijk geholpen.

Heel vriendelijk en vlot geholpen toen er iets mis ging met het aanmaken account, waardoor mijn bestelling niet te volgen was. Vlotte levering en artikelen zoals omschreven.

Super huissok

Voor de kleinere maat enorme keus in kleur. Ze zijn mijn favouriet. Snelle bezorging.

Uiteindelijk opgelost.

Eerst één paar sokken geleverd, die in lengte centimeters verschilden. Kreeg andere opgestuurd in de verkeerde maat. Daarna is alles goed gekomen. Niet blij. Uiteindelijk wel.

Gewoon goed!

Snel ontvangen wat ik had besteld. Zoals het hoort.

Fijne sokken!!

Fijne sokken!!

met dank

Heerlijke sokken

Snelle levering, goede kwaliteit, netjes verpakt, blij mee

snel correct en kwaliteit

top geregeld

Goede ervaring

Correcte info op de site Goede prijzen Snelle verzending Kortom goede ervaring

Geweldige klantenservice

Snelle afhandeling na contact over productiefout/ open naad in legging. Er werden direct 2 nieuwe verzonden. Heel fijn!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit, duidelijke website!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit, duidelijke website!

Qualität gut Schnelle Lieferung

Italiaanse maten

Mooi assortiment maar maat legging kwam niet helemaal overeen jammer genoeg. Pakketje kwam wel netjes en snel aan.

Pakket was snel binnen Kwaliteit is goed

GEWELDIG

ZOALS elke keer , kom graag terug bij sokkenonline, omdat er erg mooie panty's te verkrijgen zijn tegen zeer gunstige prijzen. En de kwaliteit is goed en de pasvorm is fantastisch , en wat een kleuren WOW , ja ik kom hier zeer graag .

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD