GEWELDIG

ZOALS elke keer , kom graag terug bij sokkenonline, omdat er erg mooie panty's te verkrijgen zijn tegen zeer gunstige prijzen. En de kwaliteit is goed en de pasvorm is fantastisch , en wat een kleuren WOW , ja ik kom hier zeer graag .

Snel en goed

Zeer snelle verzending, mooie kwaliteit

Goed en snelle levering

Idem

perfecte service

Zoals gebruikelijk een snelle levering en perfecte informatie.

X

X

Ze passen gelijk goed geen koude voeten meer

Nette levering

Het zijn fijne huis sokken.

Uitstekend,

Snelle levering en mooie aanbieding

Sehr warm und bequem.

Super 1 AAA

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering goeie prijs

Prima sokken zitten goed en geven niet af. Prijs kwaliteit lijkt mij goed

Goede service!

Mijn pakketje (een kinder maillot) was snel verzonden alleen het leveren door het post bedrijf verliep minder soepel maar na contact gehad te hebben met de klantenservice was het binnen no time geregeld. heel blij mee. De maillot ziet er goed uit en past mijn dochtertje goed. Bedankt!

Makkelijk besteld en snelle levering via brievenbus.

Alles correct

Goed op tijd en kwaliteit.

Ga zo door Hoe jullie nu doen

Fijne sokken

Heb vaak koude voeten met deze sokken is dat verleden tijd. Zitten heerlijk. Echte aanrader

Komt de afspraken na

Lang moeten wachten

Ik heb lang moeten wachten en diverse malen zelf achter de bestelling aan moeten mailen, om vervolgens te horen dat het bestelde product niet leverbaar was en een aantal opties kreeg om uit te kiezen.

helemaal top

snelle levering en netjes verpakt

Wat een fijne webshop!

Ik kende deze webwinkel niet, kwam er toevallig. Prijs-kwaliteit vond ik erg goed. Ook snel in huis. Aanrader!

lekkere warme sokken, snel in huis

we hadden al eerder warme sokken besteld en dat is zo goed bevallen dat we ze nu als cadeautjes hebben ingeslagen tot groot genoegen van de ontvangers. net als de vorige keer goede communicatie, en snelle levering, wat wil je nog meer

Netjes en op tijd afgeleverd

Het is niet om te jokken... Je koopt hier prima sokken!!!

Snelle levering goede kwaliteit.

uitstekende service

heb reeds enkele malen kousen besteld en ben zeer tevreden om de snelle levering!!

Snelle levering van erg warme sokken

Ik ben heel bij met de warme sokken. Ik heb geen koud meer als ik de sokken aan heb. Ze zijn snel geleverd.

Alles klopt

Snel bezorgd, goed verpakt, alleen de kleur is niet helemaal hetzelfde als op de foto. Toch zeer blij mee

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD