Fijne kwaliteit voor een prima prijs

Was opzoek naar zwarte sportsokken, maar dan niet de standaard dikke sportsokken. Nu bamboe sportsokken gevonden, die niet al te dik zijn maar wel prettig zitten tijdens het sporten.

superrrr

Superr

Goede producten

Binnen 2 dagen geleverd - sokken voldoen aan verwachting.

Duidelijke website en snelle levering

Kwalteitsokken. Verzending netjes. Betrouwbaar adres

Goed product, snelle levering

Duidelijke communicatie

Super, schnell, unkompliziert

Super, schnell, unkompliziert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit en snelle verzending!

Goede kwaliteit en snelle verzending!

goede kwaliteit, snelle levering.

Zoals mijn eerdere ervaring zijn de sokken van goede kwaliteit, zeer geschikt voor heren met probleem voeten/benen en was de levering weer keurig op tijd.

fijne producten en snelle levering

snelle levering van broeken,sokken , hemden van topklasse

Goede levering, maar tot op heden geen reactie op mail en telefoon

De levering was volgens order, maar ik had nov. 2022 ‘n mail verstuurd en telefonisch contact gehad met Schagen en tot op heden geen antwoord gekregen en dat vind ik niet zo klantvriendelijk. Ik snap dat iedereen het druk heeft, maar er staat ‘n mailadres bij en telefoonnummer om contact op te nemen. Dan verwacht ik toch een reactie terug. Mvrgr, Marius Verbaarschot Bakel

Tevreden met Yellow Moon

Snelle levering en heldere communicatie mbt mijn bestelling. Maillots van Yellow Moon besteld voor de kinderen. Mooie kleuren en stof ziet er goed uit.

Teleurgesteld

Tot op heden nog geen sokken ontvangen.

Hele fijne sokken

Het zijn hele mooie en fijne sokken, alleen de levering vond ik lang duren, 5 dagen!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit van panty's voor een lage prijs

Mooi product en snel geleverd

Netjes en tijdig geleverd, goed product, goede informatie over levering

Goede producten en nette service

Goede kniekousen voor een redelijke prijs.

Goede witte kniekousen, voor een redelijke prijs. Werden per briefpost verstuurd, daarom afhankelijk van de post voor ontvangen. Duurde iets langer want post bezorgd niet meer op maandag. De kniekousen waren netjes verpakt. Kreeg mail op moment dat ze verzonden waren.

Fijne sokken. En prima verzending.

Vrij vlug na bestelling hadden we het pakketje met de sokken binnen. Prima verzending van Sokken online. Gaan zeker binnenkort nog een bestelling plaatsen.

Super mooie kwaliteit een aanrader

Super kwaliteit

Ook prima

Goede en snelle levering

Besteld en dezelfde week binnen super snel

Dit is 2e x dat ik hem invul. Moet dat per sok??

Jammer

Nog steeds geen pakketje

Uitstekende service goede kwaliteit en accuraat

Ik zocht geitenwollensokken en vond ze via deze website, duidelijke uitleg en snelle reacties op mijn vragen deden mij besluiten om direct een bestelling te doen. Ik ga zeker deze aanbieder delen met anderen Dank jullie wel

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD